Un top al mâncărurilor făcut de Joseph Hadad: Câteva dintre cele mai delicioase rețete
Data publicării:
Joseph Hadad a făcut un top al mâncărurilor exotice pe care îl recomandă fanilor săi cu încredere. Iată câteva dintre mâncărurile pe care acesta le apreciază cel mai mult.

1. Tartar de vită

Unul dintre preparatele deosebit de apreciate de Joseph Hadad este tartarul de vită. Acesta a fost descris de Hadad ca fiind un echilibru perfect între textura cărnii crude, aromele condimentelor și prospețimea ingredientelor folosite. Cheful pune accent pe calitatea excepțională a cărnii de vită și pe tehnica impecabilă de preparare, care transformă acest preparat într-o adevărată experiență culinară​​.

2. Foie gras

Foie gras-ul este un alt preparat de lux care se află în topul preferințelor lui Hadad. Acesta este renumit pentru gustul său bogat și catifelat, care se combină perfect cu diverse compoturi de fructe sau reduse de vin. Hadad subliniază importanța echilibrului dintre dulce și sărat în acest preparat, precum și metoda de gătit care trebuie să păstreze textura fină și aroma distinctă a ficatului de gâscă​.

3. Somon Gravlax

Somonul gravlax, o delicatesă nordică, este un alt preparat apreciat de Hadad pentru simplitatea și rafinamentul său. Somonul marinat cu sare, zahăr și mărar este lăsat să se odihnească, dezvoltând astfel arome complexe și o textură moale. Hadad laudă acest preparat pentru modul în care reușește să păstreze gustul natural al somonului, îmbogățit subtil de marinadă​​.

4. Risotto cu trufe

Risotto-ul cu trufe este un alt fel de mâncare care a primit aprecieri de la Joseph Hadad. Trufele, cu aroma lor intensă și pământie, aduc un plus de sofisticare risotto-ului cremos. Hadad apreciază tehnica necesară pentru a obține consistența perfectă a risotto-ului și pentru a integra aromele trufelor fără a le domina​​.

5. Pui Coq au Vin

Puiul Coq au Vin este un clasic al bucătăriei franceze pe care Hadad îl consideră un exemplu de mâncare tradițională bine făcută. Puiul este gătit lent într-un sos de vin roșu, împreună cu ciuperci, ceapă și bacon, rezultând un preparat bogat în arome. Hadad apreciază complexitatea acestui fel de mâncare și modul în care toate ingredientele se combină pentru a crea un gust armonios și profund​​.

6. Desert - Lava Cake

În ceea ce privește deserturile, Joseph Hadad are o preferință clară pentru lava cake, un desert decadent cu ciocolată. Lava cake-ul este apreciat pentru contrastul dintre exteriorul ușor crocant și interiorul moale, de ciocolată topită. Hadad subliniază importanța controlului temperaturii și al timpului de coacere pentru a obține acest efect spectaculos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani




Cum să adormi în 10, 60 sau 120 de secunde când ai insomnii

Îți petreci mai mult timp încercând să adormi decât...

pixel