Vârstele care ne schimbă destinul. Numerolog Romeo Popescu: „Vârsta asta are un impact puternic asupra destinului nostru”
Data publicării:
Numerolog Romeo Popescu a dezvăluit care sunt vârstele care ne schimbă destinul.

Numerolog Romeo Popescu a explicat, în cadrul emisiunii WOWZodiac, prezentată de astrologul Ana-Marea Ticea, care sunt vârstele ce au un impact major asupra destinului fiecărei persoane. Acesta susține că viața noastră este influențată semnificativ de anumite etape din punct de vedere numerologic.

Vârstele care ne schimbă destinul. Numerolog Romeo Popescu: „Vârsta asta are un impact puternic asupra destinului nostru”

10 ani: Prima vârstă importantă din viață, când copiii sunt influențați de mediul familial și de cei din jur. Această perioadă are un impact asupra vieții afectiv-emoționale ca adult.

14 și 16 ani: O vârstă marcată de întrebări existențiale, când adolescenții devin mai independenți și încep să-și contureze personalitatea.

27 și 28 de ani: Perioada de la 27 la 28 de ani este o „intersecție evolutivă”, unde se încheie cicluri de 9 și 7 ani. Este o etapă crucială pentru evoluția personală, marcând finalul dorinței de experimentare.

42 și 45 de ani: O vârstă esențială pentru femei, când își reevaluează viața, sănătatea și rolul personal. Aceasta este una dintre cele mai importante etape pentru feminitate și încrederea în sine.

54 de ani: La această vârstă se finalizează șase perioade evolutive, iar triada de 55, 56 și 57 de ani aduce schimbări majore în modul de a vedea viața.

După vârsta de 65 de ani, schimbările și lecțiile de viață devin mai dificile, iar voința personală joacă un rol crucial pentru cei care încă doresc să evolueze.

Te-ar putea interesa și: Ce aduce luna octombrie în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în această perioadă

„Există oameni cu un destin mai dificil, oameni cu destin mai ușor. Impactul vârstei se resimte conform cifrei de destin și lucrurilor pe care le-ai trăit. Dacă ai trăit viața mai dificil mai puternic, atunci impactul acestor vârste este mai puțin simțit de cei care au avut o viață mai dificilă, mai grea. Pentru cei care au o viață mai ușoară, impactul vârstelor este mult mai puternic, iar pe unii îi poate dărâma.

La vârsta de 10 ani nu ai ce să previi, ești un copil. La vârsta de 10 ani ai o familie în jurul tău, un mediu în care trăiești. Te influențează ceea ce este în jurul tău, tu ești doar reactiv. La vârsta de 10 ani ești în an astral doi. Această vârstă impactează toată viața afectiv-emoțională pe care o să o am ca adult în relație cu partenerul și cu copiii.

La 14 ani devii un adolescent și faci lucrurile altfel. La 16 ani conștientizăm și avem întrebări existențiale, iar în funcție de acestea, copiii se simt bine cu ei sau nu. La 16 ani tinerii nu mai ascultă de părinți. Vârsta de 16 ani este importantă, este o perioadă evolutivă.

La 27 și 28 de ani avem o intersecție de perioade evolutive. La 27 de ani se închid trei perioade evolutive de 9 ani. La 28 de ani se închid patru perioade evolutive de 7 ani. Dacă experimentezi până în 27 de ani, mai târziu nu ai dorințe de experimentare. Dorința de experimentare netrăită până în 27 de ani se trăiește între 45 și 54 de ani, adică la vârsta aia dai în mintea copiilor. Perioada aceasta este și o perioadă de cunoaștere. Vârsta asta are un impact puternic asupra destinului nostru.

La vârsta de 42 de ani femeile se gândesc la rolul lor, câtă grijă au avut de ele, dacă arată bine, dacă sunt sănătoase, bolnave, dacă sunt bine cu ele. Vârsta de 42 de ani are un impact foarte puternic asupra doamnelor. Vârsta de 44-45 de ani este frumusețea maximă a femeii: ești matură, frumoasă, sănătoasă, deșteaptă, a perpetuat speciat, are bărbat lângă ea, știe ce vrea de la viață. Are tot ce îi trebuie. La 54 se închid șase perioade evolutive. Triada de 55, 55 și 56 de ani este importantă pentrru schimabrea opticii vizavi de viață. După 65 de ani dacă n-ai învățat nimic de la viață, o să fie dificil să realizezi după. Îți trebuie o voință mare ca să începi să realizezi ceva”, a spus numerologul Romeo Popescu, la WOWnews.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle



Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Captură video YouTube „Vocea României”

Ionuţ Hanțig i-a impresionat pe jurații de la Vocea României și a întors toate scaunele: „Ești special cu totul”

Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea

Soția lui Alin Oprea, acuzată că merge la vrăjitoare. Medana a dat cărțile pe față și a spus care este, de fapt, adevărul

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora




pixel