Vica Blochina anunță ce ar trebui să faci ca să ai noroc la bani, în funcție de ziua în care te-ai născut: „Pot să facă mulți prin carisma lor”
Data publicării:
Vica Blochina a dezvăluit ce ar trebui să faci ca să ai noroc la bani, în funcție de ziua nașterii.

Vica Blochina a fost invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de pe Antena Stars, unde a spus ce ar trebui să faci ca să ai noroc la bani.

Cei născuți pe 1, 10, 19 și 28

Cei născuți pe 1, 10, 19 și 28 vor să ajute pe toată lumea. Le place să conducă, să fie totul cum vor ei. Ei sunt lideri. Pentru ei nu sunt atât de importante relațiile, ci cum fac bani. Ei când nu știu și nu învață cum să delege lucrurile și dacă nu sunt motivul realizării altora, pierd banii, banii nu vin la ei. Trebuie să fie inspire oamenii. Ca să facă bani, ei trebuie să fie motivul realizării altora, să fie șefi și să aibă angajați.

Cei născuți pe 2, 11, 20, 29 

Ei vor să înțeleagă tot, să fie în control. Sunt foarte emoționali, le este greu să ia decizii, niciodată nu vor să supere pe nimeni. Nu sunt conflictuali, sunt diplomați. Sunt foarte bun angajați, ei execută. Nu vor niciodată să supere pe nimeni. Pot să lucreze și să realizeze doar dacă au o echipă care îi împinge.

Cei născuți pe 3, 12, 21 și 30

Sunt născuți profesori, mentori. Au venit din altă viață cu foarte multă informație. Ei vor rezultatul. Împart oamenii în proști și deștepți. Toată cunoașterea pe care o au sau experiența prin care au trecut, ei trebuie să dea mai departe. Ei se realizează doar dacă ajută sau dacă dau mai departe in formația.

Cei născuți pe 4, 13, 22 și 31

Totul trebuie să fie corect în viață la ei, dar ei nu sunt corecți tot timpul. Ei tot timpul împart oamenii în corecți și incorecți. Pot să taie lejer relația cu mama, dar dacă au un soț care are o dependență sau ceva de salvat, atunci stau pe lângă el. Văd minusurile în oameni întotdeauna și atunci nu pot să tacă din gură. Dacă spun ceva rău de cineva, atunci au pierderi: pierd banii, oamenii din jurul lor și apoi se îmbolnăvesc. Trebuie să se comporte frumos cu toată lumea și astfel vor fi foarte realizați!

Cei născuți pe 5, 14, 23 

Sunt cei mai dependenți de bani. Nu fac nimic dacă nu au un interes. Toate lucrurile trebuie să fie foarte logice la ei. Ei se distrug dacă ceva nu este logic. Nu fac nimic fără interes și fac oamenii din vorbe. Ei se realizează prin comunicare și nu trebuie să-și bage singuri bețe în roate. Dacă se supără, atunci pierd bani. Nu au voie să se împotrivească!

Cei născuți pe 6, 15, 24 

Ei vor viața confortabilă. S-au născut pentru confort. Niciodată nu o să țină în jurul lor oamenii care nu sunt confortabili. Ei se realizează prin creație și dacă aduc confortul lumii, dar ei așteaptă în general să ia confortul. Au foarte mare potențial. Nu au voie să lucreze foarte mult în picioare.

Cei născuți pe 7, 16, 25

Vor ca lucrurile să se întâmple repede. Se realizează doar prin disciplină maximă. Dacă nu au disciplină în cap și în corp, la ei este haos în viață. Sunt făcuți pentru scenă, să fie cu atenția pe ei. Sunt cel mai ușor de manipulat. Banii îi fac greu. Se realizează doar dacă sunt disciplinați. Pot să facă mulți bani prin carisma lor.

Cei născuți pe 8, 17, 26

Ei controlează tot, vor rezultatul. Ei împart oamenii între săraci și bogați. Cu cât mai multă lume se realizează prin ei, cu atât mai multe posibilități vin în viața lor. Fac bani dacă sunt foarte disciplinați.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel