5 metode pentru a-ti gasi motivația de a merge la sală
Data publicării:
Ți-ai planificat să mergi la sală de mâine și acel mâine nu mai vine niciodată? Dacă da, nu sunteți singurul. Dacă crezi că dimineața este momentul să dormi și să te relaxezi, este timpul să te pui pe treabă. Dar cum poți face asta? Iată cinci pași simpli care te vor ajuta să te trezești la timp și să-ți urmezi rutina de fitness de dimineață.

1. Dormiți la timp

Dacă nu poți dormi fără să te uiți pe rețelele de socializare, trebuie să îți schimbi acest obicei, pentru că rețelele de socializare nu te vor ajuta să slăbești, dar mersul la sală te va ajuta. Pentru a merge la sală dimineața, trebuie să adormi la timp. Atunci când îți completezi cele opt ore de somn, nu te trezești obosit, leneș sau agitat a doua zi. Așadar, fă-ți o rutină din a dormi la timp în fiecare zi, astfel încât să te poți trezi devreme în dimineața următoare.

2. Găsește-ți un prieten de sală

Este ușor să te ții de o rutină de fitness pe care îți place să o faci. Iar una dintre cele mai ușoare modalități de a merge la sală în mod regulat este să vă găsiți o companie. Găsirea unui partener de sală poate fi salvarea supremă. Convinge-ți prietenii să se înscrie la sală cu tine sau împrietenește-te cu cineva care se antrenează deja în sala ta de sport.

3. Găsiți o sală de sport în apropiere

Atât de multe dintre planurile noastre de a merge undeva eșuează pentru că locul este prea departe. Același lucru se întâmplă și în cazul sălii de sport. Dacă sala de sport se află în apropiere, nu va fi atât de îngrozitor să o gestionezi împreună cu munca ta obișnuită. De asemenea, veți economisi ceva timp dacă sala de sport este în apropiere, potrivit timesofindia.com

4. Fii încăpățânat

Lenea va pune stăpânire pe tine în zilele în care ești obosit, dar dacă te gândești cât de important este pentru tine să slăbești te poate ajuta să învingi această lene.

5. Trebuie să ai răbdare

Nu te-ai îngrășat peste noapte, așa că nu o vei pierde peste noapte. S-ar putea să înnebunești când nu vezi rezultate chiar și după ce mergi la sală în fiecare zi. Nu vă faceți griji, toate lucrurile bune din viață necesită timp. Trebuie să așteptați cel puțin două-trei luni pentru a vedea rezultate vizibile de pierdere în greutate și săriți la orice concluzie înainte de asta nu va face decât să vă demoralizeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: motivatie  sport 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel