Astrologul Valeriu Panoiu, previziuni sumbre pentru 2023. Ce ne așteaptă: „Se trag niște sfori”
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Valeriu Panoiu a vorbit despre schimbările care vor avea loc anul viitor și cum se va schimba politica din România.

Astrologul Valeriu Panoiu a fost invitat în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre lucrurile și provocările care ne așteaptă în anul 2023. Acesta a punctat mai întâi ideea de bază care stă în spatele dorințelor și care este înțeleasă, deseori, diferit. Astrologul dă un exemplu foarte bun care se întâmplă deseori într-o relație de cuplu.

„Suntem într-o eră astrologică, cu Uranul în Taur, până în 2026, în care doar dorințele sunt susținute. Noi suntem susținuți în ceea ce ne dorim. De aceea, și cuplurile se clatină, dacă partenerii nu își asigură nevoile. Degeaba o plimbi în Maldive sau îi iei o găleată de aur, dacă nu îi asiguri nevoia fundamentală, care poate fi de atenție. Nevoile noastre sunt elementare, sunt absolut la îndemână întotdeauna. Acestea țin de atenție, de validare, de confirmare, de nevoia de a fi văzuți, auziți, recunoscuți. Dorințele sunt aspecte ale egou-lui, nu aspecte ale relației noastre cu sinele adevărat.”, a declarat astrologul și numerologul Valeriu Panoiu, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Carmen Harra, previzuni pentru începutul lui 2023: „Un dezastru material”. Ce îi așteaptă pe români

 

„Recunoștința  este prima formă de creație”

„Recunoștința  este prima formă de creație. Cu cât ești mai nemulțumit, cu atât vei fi mai nemulțumit. Cu cât ești mai împăcat cu tine, cu atât vei fi mai împăcat. Atunci noi trebuie să ne dorim să fim, asta e una dintre afirmațiile vindecătoare. Trebuie să mulțumim pentru ceea ce suntem, nu pentru ceea ce avem. Datoria noastră principală este să contribuim, să creăm, să scoatem din noi ceea ce ni s-a dat.

Principala energie terestră este cea a banilor. Energia banului trebuie să fie înțeleasă ca o consecință. Tot ceea ce primim vine ca o consecință a ceea ce facem.”, a continuat acesta. 

Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”

Ce ne așteaptă în anul 2023

Mai mult, acesta a dezvăluit și la ce trebuie să ne așteptăm de la anul care urmează să vină. În acest sens, astrologul spune că omenirea a trecut întotdeauna prin vremuri grele, iar pandemia sau războiul, cu care ne confruntăm în prezent, nu sunt niște situații izolate, nemaivăzute. 

„Întotdeauna trăim vremuri complicate, sunt niște forme pin care se manipulează energia, iar acum e pandemia. Dacă ne uităm la România, noi trăim într-un stat paralel, fiecare înțelege ce poate, dar trăim planificat. Nu există haos. Nimic nu este întâmplător, nici măcar pandemia. Guvernarea se face prin frică. La nivelul României, lucrurile sunt la un nivel minim de cultură, de educație politică și de umanitate. Nu avem conducători care să iubească oamenii, ci care se iubesc doar pe ei. Suntem coordonați de verbul „a avea”. Dar noi ca neam suntem așa, ne dăm în cap, ne sabotăm. Apar figuri politice care ne luminează, ne dau un sens. Majoritatea dă direcția, dar spiritul poporului român trăiește. Până în 2024 se trag niște sfori, totul este coordonat din altă parte, avem marionete, iar din 2026 este de așteptat să se întâmple niște lucruri interesante, în ceea ce privește politica din România. Toate semnalele pe care le-am primit de la oameni au fost de degradare. Noi, ca popor ne-am înrăit.”, a continuat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: anul 2023  astrologie  predictii  valeriu panoiu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel