Avertismentele și ajutoarele din palmă de care trebuie să ținem cont. Mihai Voropchevici: „Pentru ei este o avertizare foarte serioasă”
Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre formele geometrice din palmă.

Numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, cum arată avertismentele și ajutoarele din palmă de care trebuie să ținem cont.

"Ne mutăm la geografia palmei și geometria palmei. Chiromanția are și forme geometrice, care vin și îți certifică niște calități pe care le ai. Prin lungimea degetelor, forma lor și culoarea lor. Ele vin ca o autentificare și întărește. E a doua confirmare.

De exemplu, cei care au niște talente deosebite și care aveau sub degetul inelar și cel mic, avea steluțe, triunghiuri sau pătrate. Triunghiul indiferent ce dimensiune are și oriunde este poziționat indică un talent într-o anumită latură. 

Dacă ar fi sub degetul arătător, semnifică faptul că ești lider. Dacă e sub degetul inelar, ai o grămadă de posibilități. Poți să fii un mare șef de marketing sau să te ocupi de comerț la nivel mare. Ai un talent și te poți dezvolta. Triunghiul înseamnă talent. Înseamnă și protecție totală. Forța divină te propulsează. Sunt o persoană de bază. Dacă tu ai protecție divină, te scoți din toate. 

Pe lângă toate aceste minuni, mai pot apărea stelele. Dacă ai aceste stele în funcție de poziționarea lor. Ele se cam plantează pe linia vieții, a destinului sau pur și simplu în podul palmei. Asta înseamnă că posesorul are niște abilități ieșite din comun într-un anumit domeniu.

Dacă apare în partea de sus a liniei vieții, înseamnă că ești o persoană foarte inteligentă. O inteligență deosebită. Acești oameni pot ajunge oameni de știință. Au și har. A fi preot, trebuie să ai har. 

Mai apare și rombul. Un pătrat turtit. În general, apare la persoanele care au degetul inelar mult mai lung decât cel arătător. Acesta este omul care riscă. Aștia caută aventura și sunt dependenți de aventură. Sunt dispuși să riște. Sunt și cei care câștigă. Având rombul, găsim acei oameni nestăpâniți.

 

Cei care au acest semn pe mâna dreaptă sunt de nestăpânit, iar cei care îl au pe mâna stângă sunt mai domoli. Ei sunt oamenii care nu cred, până nu văd.

Sunt oameni deciși, care nu dau înapoi. Rombul, în general, se poziționează într-o linie. Merge în linia vieții și are continuitate. E ca o probă de încercare în viața teribiliștilor. Pentru ei, este o avertizare foarte serioasă. Aștia nu se tem de moarte.

Forma peștelui. Este un fel de insulă. Se mai poate vedea pe linia inimii. Poate fi o combinație dintre un x sau o steluță și un triunghi în coadă. Ei sunt oameni cu o credință de fier. Au o credință nestrămutată. De multe ori, apare steaua mistică. Eu o am. Asta înseamnă că acea credință pe care o am, merg cu ea până în pânzele albe. Insula este legată de credința și forța în care crezi în această latură spirituală. Sunt oameni care de foarte multe ori, nu vin să creeze disensiuni. Au atâta calm și răbdare. Știu cum să te ajute. 

Semiluna. Sunt oameni care dețin forța intuiției. Sunt oameni clarvăzători. Au o intuiție fantastică. Mai pot apărea și cercuri. Astea apar la persoanele care au perioade ale vieții când intră în niște lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu pot să înceapă ceva, pentru că nu au nicio reușită. Sunt efectiv ani morți. Ai trecut prin viață ca gâsca prin apă.

Mai poate apărea și tridentul. Dacă este în jos, ai protecție divină, dar doar în situații limită. Dacă este orientat în sus, atunci protecție divină totală. Nu e un semn condiționat, dacă ai fost rău sau bun.", a spus Mihai Voropchievici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 22 mai, 20:00

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Anamaria Prodan și Traian Băsescu, facebook/ colaj foto

Ce scrisoare a primit Anamaria Prodan de la Traian Băsescu: „Mare noroc a avut Reghe!” Impresara a făcut totul public