Baia ta miroase urât? Colțuri ale toaletei pe care sigur NU le spălați. Trucul care face furori pe TikTok
Când vorbim despre curățenia acasă, uneori trecem cu vederea unele dintre zonele care sunt importante, de exemplu în baie. Această zonă este una dintre cele mai aglomerate și în care intră mai multă lume. Prin urmare, dacă baia ta miroase urât, poate fi pentru că există colțuri ale toaletei pe care cu siguranță NU le speli.

Da, deși pare evident, există zone ale toaletei pe care probabil le treceți cu vederea și nu le frecați corespunzător pentru a asigura o curățare adecvată. Poate că asta ar putea explica de ce mirosul de treabă mică pur și simplu nu va dispărea. 

Rufele curate încă mai miros urât? Acest truc ingenios va rezolva această problemă

Așa cum este important să curățați periodic scurgerea chiuvetei cu oțet și bicarbonat de sodiu sau să vă asigurați că apa nu se acumulează pe șinele ușii, este esențial să acordați atenție zonelor toaletei unde nu frecați bine.

Și nu este suficient doar să cureți în interiorul cupei, trebuie să acorzi și o oarecare atenție acelor spații sau colțuri unde este posibil să existe și resturi de deșeuri umane. Deși sună neplăcut, trebuie să o accepți.

Ți s-au micșorat hainele la spălare? Repară acest lucru cu un produs pentru păr

Din acest motiv, un expert în curățare de pe TikTok a împărtășit cum un vas de toaletă trebuie curățat corect. 

Dacă nu știi de ce baia ta miroase urât, ține cont de acest lucru

 

Vanessa Amaro a distribuit un videoclip pe TikTok care a fost revelator pentru mai mulți. Și este că, deși pare evident, nu toată lumea curăță anumite zone ale băii care ar putea provoca un miros urât în ​​acest spațiu. 

De exemplu? Nedemontarea capacului toaletei poate cauza acumularea de resturi pe cleme, nu doar rugina, ci și reziduuri de urină sau, mai rău, fecale. Este foarte important ca, dacă este posibil, să scoți capacul din baie și să îl freci până când se îndepartează toată murdăria. Pentru a face acest lucru puteți deșuruba capacul sau pur și simplu trageți din greu pentru a-l scoate, verificați cum să o faceți înainte.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 17 mai, 22:34

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Sursa foto: unsplash, autor Julian Hochgesang

Trucul simplu care îți răcorește mașina încinsă în câteva secunde. Trebuie să-l încerci vara asta