Carmen Harra, previziuni pentru 2024. Cum vor evolua conflictele din lume și ce se va întâmpla cu România
Data publicării:
Carmen Harra a făcut o serie de previziuni pentru anul viitor.

Nu mai este mult, iar Noul An ne bate la ușă. În acest sens, foarte multe persoane sunt interesate să știe dacă 2024 va veni, în final, cu liniște și dacă va calma toate conflictele care au acum loc în lume. În acest sens, Carmen Harra a făcut o serie de previziuni pentru anul 2024, despre care nu are doar vești bune. Chiar dacă România nu a fost până acum implicată direct în vreunul dintre războaiele izbucnite, clarvăzătoarea spune că ar putea fi doar un pas până acolo, iar oamenilor nu le rămâne decât să se roage.

„În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a povestit Carmen Harra, pentru ciao.

Citește și: Viorel Pop, previziuni pentru anul 2024. Cum va evolua situația conflictuală din lume și la ce schimbări să ne așteptăm

Ce se va întâmpla cu conflictul din Israel

Cât despre războiul din Israel, clarvăzătoarea spune că 2024 ar putea aduce finalul conflictului, însă acest lucru nu garantează și pacea în lume, continuă ea, pentru că pot apărea noi bătălii inevitabile.

„Totuși conflictul din Israel se va aplana la un moment dat, în viitorul apropiat prin intervenția  americanilor, dar la spate sunt și alte puteri care susțin acest război, care nu apar în față, și luptă. Chiar dacă se aplanează acolo, poate să reînceapă sub incidența anului karmic.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Adam Stavarache, previziuni numerologice pentru 2024: „Se va întâmpla ceva foarte puternic”. Cea mai norocoasă zi de naștere / VIDEO

Ce spune despre următorii ani

Nu doar 2024 este predispus unui nou război, spune Carmen Harra. În următorii 10 ani, pericolul poate pândi la orice pas, iar abia după această perioadă va fi liniște în lume, dar și în sufletele oamenilor, spune aceasta. 

„În orice caz, la ora actuală putem să ne gândim că cei care conduc lumea au atâta înțelepciune să nu se angreneze în așa ceva și să vadă catastrofa care ne paște la un centimetru de noi.  Cam acestea sunt datele, nu sunt prea grozave dar omenirea mai are încă 10 ani de luptă, de luptă cu sine, de luptă cu trecutul, de luptă de a schimbă gândirea și a vindecă acțiunile greșite de-a lungul timpului.

Pentru a intra într-o perioadă luminoasă și stabilă trecem întâi prin purgatoriul ăsta și prin partea de haos. Deci eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar din nefericire lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, a mai adăugat Carmen Harra.

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: 2024  carmen harra  previziuni  război 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...