Carmen Harra, previziuni sumbre pentru viitor: „Capitala nu e pregătită”. Avertizările clarvăzătoarei pentru români
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, vine cu o serie de previziuni pentru perioada următoare.

Carmen Harra a făcut noi predicții cu privire la fenomenele la care trebuie să ne așteptăm în perioada următoare. Una dintre cele mai mari preocupări ale oamenilor rămâne, însă, în continuarea posibilitatea producerii unui cutremur devastator, pentru care, după cum consideră mulți specialiști, România nu este încă pregătită. Astfel, celebra clarvăzătoare spune dacă trebuie să ne așteptăm în viitor la un astfel de fenomen, dar și în ce zonă s-ar putea produce.

„Unul dintre lucrurile care m-au făcut să plec din România este că nu voiam să mai trăiesc într-o zonă cu cutremure. Am venit în Florida unde sunt inundații. E bine să fie cutremure mici, pentru că asta nu va cumula un cutremur mare. Vor fi cutremure în România și vor fi cutremure în zona Vrancea anul acesta, dar cu toate acestea, nu va fi unul a în 1977, nu va avea niciodată acele victime, unde au murit enorm de multe persoane.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii realizate de WoWNews.

Citește și: Carmen Harra, noi previziuni despre Kate Middleton: „Ea are o cumpănă acum în viața ei”

Carmen Harra, despre situația actuală a României

Mai mult, Carmen Harra este convinsă de faptul că dacă România ar avea parte de un cutremur devastator ca în 1977, în urmă ar rămâne un dezastru, cu multe victime, exact ca pe vremuri. Clarvăzătoarea este convinsă de faptul că Bucureștiul, în special, nu este pregătit din niciun punct de vedere pentru un astfel de fenomen natural, care ar putea distruge extrem de multe clădiri.

„Eu am o casă în București, în zona centrală, dar dacă vine un cutremur, îți dai seama câte case din centru s-ar putea dărâma. Nu e pregătită Capitala în niciun fel, după părerea mea. Nu suntem pregătiți, pentru că nu ne preocupăm să facem ceva pentru asta, este foarte trist. Ar trebui să alegem un primar care să facă ceva, să întărească clădirile, pentru că se poate.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Cristi Brancu îl face praf pe Vali Vijelie. Susține că a luat țeapă de la artist: „Pentru mine nu mai valorează nimic. E foarte rușinos”

Îndemnul lui Carmen Harra pentru autorități

În acest sens, clarvăzătoare trage un semnal de alarmă și îndeamnă persoanele cu autoritate să ia atitudine, până când nu se ajunge la noi tragedii. În continuare, Carmen Harra spune că cutremurele vor fi și la nivel mondial, unde însă nu e vorba despre fenomenul în sine, ci despre conflicte de putere.

„Nu stați cu mâna în sân, să se întâmple un necaz mai întâi, trebuie luate mai întâi măsuri, este un an de cutremure, dar nu numai în România și de fenomen, ci și de cutremure politice. Fiecare cifră are o vibrație energetică, ăsta este un an codificat cu cifra 8, cifră karmică. Când intrăm în an karmic, lucrurile care ni s-au întâmplat, se pot întâmpla din nou. Karma este repetarea lucrurilor pe care tu le-ai trăit.  Pot exista inundații, se vor întâmpla niște tulburări la nivelul pământului.”, a mai spus ea.

Citește și: Oana Radu, declarații șocante după divorț. Cătălin Dobrescu, acuzat de agresiune și furt: „Mi-a spus că o să ne bată pe amândouă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel