Ce cadouri le poți oferi celor dragi, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache, cele mai bune idei prin care nu vei da greș / EXCLUSIV
Data publicării:
Adam Stavarache ne-a dezvăluit ce cadou poți oferi persoanelor dragi din viața ta, în funcție de data nașterii.

Toată lumea este în această perioadă în căutarea cadourilor perfecte pentru Crăciun, pentru a-i surprinde cât mai mult pe cei dragi și pentru a le oferi lucruri practice, de care chiar au nevoie. Pentru a face cele mai bune alegeri, trebuie să te ghidezi după două lucruri: lista de dorințe pe care și-a făcut-o deja fiecare persoană sau data nașterii a celui care urmează să primească darul. Astfel, l-am întrebat pe Adam Stavarache, numerolog, ce cadou se potrivește fiecărei persoane în parte, în funcție de ziua în care s-a născut, iar în continuare îți prezentăm câteva variante, cu ajutorul cărora nu vei da greș de Crăciun.

Ce idei de cadouri le poți oferi celor dragi, în funcție de data nașterii

1, 10, 19 și 28

„Pentru cei născuți pe 1, 10, 19 și 28 darurile cele mai potrivite sunt banii sau lucrurile inovative, întrucât aceștia iubesc cel mai mult sa se simtă apreciați. Așa că cele mai bune cadouri pentru ei sunt aprecierea și, bineînțeles, lucrurile materiale.

Alege să le oferi acestora un accesoriu inovativ, poate chiar și ultimul model de telefon sau un alt lucru de valoare.”, a spus Adam Stavarache, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Adam Stavarache, previziuni numerologice pentru 2024: „Se va întâmpla ceva foarte puternic”. Cea mai norocoasă zi de naștere / VIDEO

2, 11, 20 și 29

„Pentru cei născuți în datele de 2, 11, 20 și 29 cel mai frumos cadou este liniștea, armonia și pacea lor interioara.

Așa ca oferiți-le acestora multă căldură sufleteasca, îmbrățișări, cărți de dezvoltare personală și spirituală și inclusiv faceți-le o surpriză, astfel încât să simtă iubirea voastră. 

Pentru cei cu aceste date, cadoul cel mai frumos este liniștea spirituala și emoțională, dar dacă vreți să le oferiți ceva material, recomand ca idee o carte, un masaj la un profesionist sau chiar ceva de decor pentru casă sau spațiul de lucru, unde ei pot simți armonia și pacea.”, a continuat acesta.

3, 12, 21 și 30

„Pentru cei născuți pe 3, 12, 21 și 30 cel mai frumos cadou din punct de vedere numerologic este să le oferiți un curs de dezvoltare profesională sau sprijin, atunci când aceștia îl cer. Nu există pentru ei valoare și cadou mai mare decât să vă vadă că sunteți sprijin, atunci când ei întreprind ceva. Aceștia țin mult la imaginea lor estetică și fizică, iar dacă ei nu se simt bine în propria piele, toată bucuria internă le poate pieri rapid.  

Așa că oferiți-le de Crăciun cadouri care să îi ajute la dezvoltarea imaginii de sine. Un cadou la cel mai scump estetician sau hairstylist sau poate chiar și o haină de lux. Bărbații cu aceste date au nevoie și ei de o imagine impecabilă, așa ca dacă vreți să le oferiți un cadou, o variantă potrivită este un set de îngrijire masculină sau poate chiar un aparat de ras”, a continuat numerologul.

Citește și: Persoanele care primesc cele mai multe avertizări, în funcție de ziua nașterii. Adam Stavarache: „Trebuie să fie foarte atente” / VIDEO

4, 13, 22 și 31

„Pentru cei născuți pe 4, 13, 22 și 31 cel mai frumos cadou trebuie sa fie unul practic, așa că întreabă-i direct ce au nevoie. Se vor bucura foarte mult să vadă ca ții foarte mult cont de nevoile lor practice.”, ne mai spune Adam Stavarache.

5, 14 și 23 

„Pentru cei născuți pe 5, 14 sau 23 cadoul cel mai frumos este sa le oferiți o experiență nouă într-un loc cu persoanele la care aceștia țin. Ei iubesc călătoria și mereu sunt dornici să învețe ceva nou, așa că pe aceștia trebuie să-i surprinzi cu o călătorie într-o locație unde ei își doresc de mult timp să ajungă. Cu siguranță nu vor uita cadoul tău. Altă opțiune pentru aceștia este și un curs sau o carte, pentru că ei iubesc să afle mereu lucruri interesante.”, mai spune acesta.

6, 15 și 24

„Cei născuți pe 6, 15 sau 24 iubesc mărcile, brandurile și frumusețea. Așa că luați-le ceva valoros material și vor simți cu adevărat că vă pasă de ei. Dar dacă totuși nu aveți bani să le luați ceva scump, oferiți-le multe complimente și sprijin emoțional. Faceți-le cadou o ședința la diferiți mentori pe care aceștia îi admiră.”, a continuat Adam Stavarache.

7, 16 și 25

„Pentru cei născuți pe 7, 16 sau 25 cel mai frumos cadou de Crăciun este iubirea voastră. Ei nu țin cont de lucrurile materiale foarte mult, dar dacă le dăruiești din inimă orice, se vor bucura pentru că simt cu adevărat dacă îți pasă de ei sau nu.

O idee bună de cadou este să la oferiți o călătorie sau să participați la obiectivele pe care ei le au în mod direct.”, mai spune numerologul.

8, 17 și 26

„Pentru cei născuți pe 8, 17 sau 26 cel mai frumos cadou de Crăciun este să îi duceți la un eveniment social important. Mergeți cu ei la un târg de Crăciun, de exemplu, și oferiți-le ceva ce ei admiră din acel loc. Organizați-le o petrecere cu prietenii și vor fi cu adevărat fericiți. 

Un alt cadou ideal pentru ei ar mai fi și un obiect decorativ sau ceva practic pentru casă, dormitor, sufragerie sau birou.”, ne mai spune el.

VEZI și: Persoanele care pot avea parte prosperitate, în funcție de ziua nașterii. Adam Stavarache: „Pot ajunge foarte bogați” / VIDEO

9, 18 și 27

„Cei de pe 9, 18 și 27 se bucură foarte mult de conexiunea extrasenzorială. Sunt extrem de pretențioși, când vine vorba de cadouri. Chiar dacă nu vor spune întotdeauna ce au nevoie, ei se vor bucura să vadă ca sunteți conectați cu ei mental și emoțional.

Dacă vreți să le faceți un cadou material celor cu aceste date, este foarte important să le observați din timp nevoile și, cu siguranță, vor aprecia mai mult conexiunea cu sufletul lor și nevoile de moment.

Deci cadourile optime pentru cei cu aceste date sunt acelea pe care ei le vor de moment, dar cei din jur trebuie sa își dea seama ce își doresc și atunci ei vor simți cu adevărat bucuria cadoului sau iubirea acestora.”, a încheiat Adam Stavarache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




pixel