Tendințe păr 2023: Ce culori se poartă în noul an. Mirela Vescan: „Este nuanța vedetă”/ EXCLUSIV
Mirela Vescan și Thea Haimovitz au vorbit despre culorile care se poartă la păr în noul an. 

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au adus în fața publicului într-o nouă ediție a emisiunii Mi-Th influencer, tendințele anului 2023.  Mirela Vescan a dezvăluit care este nuanța vedetă în materie de păr a noului an, care bate la ușă. 

Tendințe păr 2023: Ce culori se poartă în noul an

„Nunanța părului în 2023 este cupru. Este un roșcat frumos, este nuanța vedetă. Rămâne blondul, microtendințe, nunțe atipice, colorate, în zona de verde, albastru, turcoaz, dar cuprul rămâne vedetă în anul care urmează. Textura părului trebuie să fie umedă. Tendința ar spune să aruncăm uscătoarele de păr. Chiar și în prezentările de modă am văzut multe modele care au fost coafate în stilul acesta. Se poartă părul creț sau creponat. Încă este în tendințe ”, a dezvăluit Mirela Vescan, în cadrul emisiunii Mi-Th influencer.

Dermopigmentarea sau tatuarea sprâncenelor. Ce trebuie să știi despre această procedură

Dermopigmentarea este o ramură mai recentă a industriei de înfrumusețare, care ia o amploare din ce în ce mai mare și la noi în țară. Așadar, pentru a clarifica toate curiozitățile cu privire la acest domeniu, Mirela Vescan și Thea Haimovitz au invitat-o în cadrul emisiunii Mi-Th influencer pe Teodora Natalia Drăghici. Specialista a dezvăluit  ce este concret dermopigmentarea și care este motivul pentru care femeile tind să apeleze în număr când mai mare la această tehnică. 

„Dermopigmentarea este o altă latură a tatuajului, mai exact tatuaj cosmetic. Este similară cu tatuajul în sine, doar că se folosesc alt timp de ace și alți pigmenți, sunt mult mai colorați și mai vii decât la tatuajele corporale. Dermopigmentarea poate fi găsită și sub termenul de micropigmentare sau tatuaj cosmetic, semipermanent, toate acestea se aplică. Dacă în primele 24 de ore ar veni la mine o persoană care a trecut printr-o experiență nefericită, eu pot să lucrez peste acel tatua, iar la vindecare nu vom mai avea pigmenta. Există soluții de corectare.”, a declarat Teodora Natalia Drăghici.

„Dacă la mine vine o femeie pentru machiaj și are sprâncenele bine trasate de un dermopigmentist, pe mine mă ajută, dar foarte rar văd asta. S-a întâmplat să vină femei cu tatuaje grosiere, cu linii negre sub ochi, linii de tuș neterminate.”, a intervenit Mirela Vescan.

„Totul este produs în laborator, într-un mod controlat, sigur, igienic”

„Unele persoane folosesc cuvântul de cerneală, în locul pigmentului. Nu este neapărat greșit, pentru că traducerea din engleză asta ar fi, dar nici nu mi se pare prea corect, pentru că sunt lucruri diferite. Pigmenții folosiți în dermopigmentare sunt creați în laborator, avem pigmenți organici și anorganici sau eventual un mixt între ei. Se face o confuzie la pigmenții organici. Multă lume crede că au luat petalele de la trandafiri și le-au stors în sticluțe. Nu este adevărat. Totul este produs în laborator, într-un mod controlat, sigur, igienic. Microblandingul este tot o formă de tatuaj, reprezintă o multitudine de ace unite între ele.”, a mai spus Teodora Natalia Drăghici.

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 21 noi 2022, 23:00

Foto Freepik

Horoscop CHINEZESC 2023. Anul Iepurelui de Apă. Previziuni pentru toate zodiile

Mihaela Bilic, foto Arhiva Personală

Ce mănâncă Mihaela Bilic de Crăciun. Trucurile celebrului nutriționist: „Răsfățul suprem este salata de boeuf, de care nu mă pot sătura”

Sfantul Andrei, foto creștinortodox.ro

Sfântul Andrei. Tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să faci pe 30 noiembrie 2022

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

„Minte că are un copil cu Smiley”. Acuzațiile șocante primite de Gina Pistol. Cum a reacționat prezentatoarea

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Ceaiul care te ajută să nu mai mergi des la toaletă. Lidia Fecioru: "Rezultatele se văd după două luni"

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Florin Piersic Jr./ Florin Piersic. Foto Instagram

Florin Piersic și fiul său nu mai „comunică”. Gestul care a dus la ruptura dintre cei doi: „El a venit și a făcut cumva bășcălie. M-a șocat gestul”

Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV

Horoscop DECEMBRIE 2022. Cristina Demetrescu: „Este momentul adevărului”. Zodiile norocoase ale lunii

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

Dan Negru și Fuego, Kanal D

Dan Negru, motivul pentru care Fuego îl sună mereu. Prezentatorul TV l-a dat de gol: „N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă: „Sunt o mireasă frumoasă. Mie îmi place să iubesc”