Ce secrete nu trebuie să afle nimeni despre tine, nici măcar prietenii. Lidia Fecioru: „Aduce un ghinion în viaţa ta”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit ce lucruri nu trebuie dezvăluite nimănui, nici măcar prietenilor. 

Lidia Fecioru a explicat care sunt lucrurile pe care nimeni nu trebuie să le știe niciodată despre tine. Bionergoterapeutul susține că pot să se schimbe energiile karmice și să atragi ghinionul în viața ta.

Ce secrete nu trebuie să afle nimeni despre tine, nici măcar prietenii

Lidia Fecioru este cunoscută pentru sfaturile și leacurile prețioase pe care le dezvăluie oamenilor. Și de data aceasta specialista a enumerat lucrurile pe care nu trebuie să le vorbești niciodată cu nimeni, nici măcar cu prietenii.

 „Spuneam, la un moment dat, să nu vă mai lăudaţi ce bun la pat e soţul vostru sau ce chestii minunate face pentru voi.

Nu spuneţi prietenilor pentru că e posibil să aveţi o prietenă curioasă. În primul rând, începe invidia şi apoi intervine curiozitatea. Au fost multe cazuri când prietenele au relaţii cu soţul prietenei ei, iar când ea povesteşte ce fericită e, cealaltă râde în partea cealaltă. Nu aş putea să spun că sunt cazuri izolate pentru că sunt foarte multe cazuri. Despre relaţia ta cu partenerul nu trebuie să ştie. Nici măcar să povesteşti ce scandaluri ai, ce probleme ai. Nu ai voie să povesteşti despre relaţia ta cu partenerul tău la nicio prietenă”, a explicat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse,  conform antena3.ro. 

Lidia Fecioru susține că nu este bine să îți vorbești de rău copilul sau partenerul în fața altor persoane. Acest lucru poate să atragă ghinionul în viața ta.

„Nu ai voie să denigrezi părintele, copilul şi partenerul, şi casa. Casa pentru că ai făcut-o tu, nevasta ţi-ai ales-o tu, copiii i-ai făcut tu, iar părintele te-a făcut pe tine. Nu ai voie să faci lucrul ăsta.

De ce? Pentru că schimbă energiile karmice şi după aia ne întrebăm de ce ni se întâmplă lucruri mult mai urâte. Denigrarea înseamnă a-ţi aduce un ghinion în viaţa ta”, a completat Lidia Fecioru.

Nu trebuie să vorbești cu alți oameni despre prietenii tăi

 „Este interzis. Nu trebuie să discuţi cu prietenele tale sau cu o altă prietenă a ta despre o a treia altă prietenă a ta, care, de fapt, nu e prietenă şi cu cealaltă”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a mărturisit că nu este bine să vorbești despre relația pe care o ai tu cu partenerul tău, fie ea una bună sau rea.

 „Nu contează dacă tu ai păcătuit sau te-ai confruntat cu infidelitatea partenerului. Prietenele tale nu trebuie să ştie despre asta. Este posibil ca această informaţie, intenţionat sau nu, să se răspândească şi să îţi păteze reputaţia. Ca să nu puteţi fi şantajate, e bine să vă ţineţi limba. Sunt femei şi bărbaţi care se duc cu secretul lor în pământ şi nu îl află nimeni niciodată”, a afirmat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: „Sfatul meu este aşa: dacă aveţi prietene, scăpaţi de ele”

„În general, este mai bine să nu atingi deloc subiectul despre bani, iar dacă ai discuţii cu prietenele, cu atât mai mult. Sfatul meu este aşa: dacă aveţi prietene, scăpaţi de ele. E simplu. E alegerea voastră să staţi lângă o cicălitoare, să ştiţi că e bârfitoare şi totuşi să o aveţi lângă voi”, a încheiat Lidia Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului:   lidia fecioru  prieteni  secrete 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel