Cei șapte oameni care ne fac viața grea. Lidia Fecioru: „Dacă aș fi avut o astfel de persoană în viața mea, aveam vreo 15 ani de pușcărie la activ”
Data actualizării:
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în emisiunea „Adevăruri ascunse” cine sunt cei șapte oameni care ne fac viața grea.

Narcisiștii

Nu doar că vor ei doar să fie eroii propriei lor povești sau ai propriilor vieți.  Ei vor să fie și eroii vieții tale, și eroii poveștilor tale. Adică vor să dețină  controlul. Dacă vedem că avem un partener de viață cu aceste trăiri narcisiste, este foarte greu de gestionat această relație. Meriți să fii în filmul ăsta sau nu, este doar alegerea fiecăruia. Pentru că e foarte greu trăit cu el. El este buricul pământului. Ceilalți nu contează, nu exiști. 

Oamenii cu energii negative

Indiferent cât am vrea noi să ne îndepărtăm de persoane cu energii negative, întotdeauna vor fi lângă noi persoane care sunt în felul ăsta. Ei sunt tot timpul cu chestii critice. Adică tot ce faci, poți să faci excepțional, dar ei spun: „bă, e bine ce ai făcut, dar știi că aici ar trebui să schimbi”. Orice ai spune, orice ai face, nu e bine. Și dacă încerci să-i spui lui ceva, el tot pe nu îl va pune în față.

Adică, vrei să-i dai un sfat cu privire la un doctor, sau cu privire la o chestiune oarecare, nu contează. Astfel de persoane îl iau pe nu în brațe. Dar, după ce trec două zile, vine și spune: „ai avut dreptate, îmi pare rău că nu mi-am luat rochia aia de care mi-ai zis tu”. Dar când i-ai zis tu, a spus „nu, dragă, nu-mi place”. Bine, dacă-ți pare rău, du-te la magazin și cumpără-ți-o. Cu siguranță, e bine să te ții departe de acești oameni și de atitudinea lor negativă. La un moment, te lasă nervii și nu mai vrei, adică preferi să nu-i mai spui nimic, să nu ai o conversație cu persoana respectivă.

Citește și: Leacul minune care tratează transpirația excesivă sau bufeurile. Lidia Fecioru: „O să vedeți ce minunat e”

Manipulatorii

Cu manipulatorii e o situație dezastruoasă. Vorbim de o persoană care-ți ignoră în repetate rânduri limitele și încearcă tot timpul să te comande, să te convingă că așa e bine, cum spune el. Este destul de obositor și întotdeauna va încerca să manipuleze în toate formele, indiferent de informații, indiferent de situație va manipula. Te va face pe tine să n-ai încredere în ceea ce tu știi foarte bine. Nu ai nevoie de așa ceva în viața ta, simplu.

Vampirii energetici

Vampirii energetici au mereu nevoie de atenție. Au nevoie tot timpul de ajutor și ei în schimb nu oferă niciodată niciun sprijin. Dacă recunoști un asemenea om împrejurul tău, permite-ți luxul să-i duci lipsa.

Competitorii toxici

Pentru ei, viața este, tot timpul, un concurs. E greu să ții pasul cu acești oameni pentru că vor în permanență să demonstreze că sunt cei mai buni. În orice, nu contează. Și o ciorbă, dacă ai făcut-o și este nemaipomenită, ei vor spune: „eu am făcut ieri una și mai bună”. Totul trebuie să fie „brici”.

Bârfitorii

Îi avem tot timpul în preajmă. Și noi poate că ne surprindem câteodată bârfind. Eu, când mă surprind că am tendința, îmi dau peste 'vorbă' imediat. Adică, mă opresc. Acești oameni se hrănesc doar din zvonuri.

Una e să bârfim, să te bârfesc eu pe tine cu o prietenă de-a mea, că „ce mișto ești tu, ce rochie mișto ai, ce bărbat ai”. Și alta să spun: „bă, tu ai auzit că....am auzit eu un zvon, că Lidia Fecioru e nu știu cum, că Mihai Voropchievici e nu știu cum”, asta, deși nu-i cunoști, nu ești în temă, habar nu ai. Când începi să spui zvonuri și conflicte închipuite și mai pui și de la tine, când ai un om dintr-ăsta care îl simți o dată că a bârfit, a doua oară pune-i călușul în gură și trimite-l la naiba.

Perfecționiștii

Pentru acești oameni, nimic nu este suficient de bun. Eu cred că dacă aș fi avut vreodată în viața mea un bărbat perfecționist din ăsta, aveam și vreo 15 ani de pușcărie la activ. Sincer, vă spun, nu cred că poți să suporți genul ăsta. E crunt. Și nici cu o femeie nu mi-e rușine. Adică, și femeile care sunt perfecționiste sunt un dezastru. Ce se întâmplă: în sinea lor, ei nu sunt atât de perfecționiști, dar cer perfecțiune de la ceilalți din jurul lor. Adică, ei fac un lucru foarte rar. Poate că îl fac perfect, dar ce le cer celorlalți este un dezastru. Și atunci, valea!

Avem și vom avea posibilitatea să ne alegem prietenii. Doar părinții, frații și rudele nu poți să îi alegi. În rest, celelalte lucruri le putem alege, le putem trece prin sită, ne putem detașa. Că, până la urmă, singur îți pui în farfurie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel