Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul loc
Data actualizării:
Data publicării:
Florin Burescu, designer vestimentar, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, topul celor mai bine îmbrăcați bărbați din politică. 

Florin Burescu, designer vestimentar, a scanat cu atenție bărbații din politică și a făcut topul celor mai bine îmbrăcați domni. Surprinzător, pe primul loc se clasează chiar președintele României Klaus Iohannis, iar ultimul loc este ocupat de George Simion. 

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați

8. George Simion, din păcate, hainele alese nu sunt corecte din punct de vedere al croiului. Îi recomand cu drag să le ajusteze și să adopte postura adecvată fiecărui stil pe care îl poartă. Îmi dă senzația ca îl poartă haine pe dumnealui cu nu dumnealui haina. 

 

7. Nicușor Dan se clasează pe penultimul loc. Cu tot respectul pentru domnul primar, dar din păcate imaginea vizuală nu îl favorizează deloc. Hainele sunt mai mereu alese necorespunzător, stilul de costume ales nu se potrivește cu lookul, iar încălțămintea nu îl favorizează. 

 

 

6. Cătălin Drulă - îmi pare rău să descopăr un domn ce din punct de vedere fizic poate purta aproape orice stil vestimentar cu succes, purtând haine total ne adecvate conformației dumnealui. Este clar un “haos” în garderoba sa și este păcat ca îi poate fi foarte ușor să aibă apariții impecabile, datorită conformației.

 

5. Dacian Cioloș - stilul vestimentar pare ușor haotic și clar lipsit de ajutor în domeniu. Ca o sugestie, niciodată dar niciodată nu mai purtați acele cămăși în carouri. Conformația îl ajută și dacă își dorește puțin, poate avea aparții foarte bune din punct de vedere vestimentar.

 

4. Kelemen Hunor  este o prezență impunătoare, dar nu din punct de vedere vestimentar. Sfatul cel mai important este să nu mai poarte acel nod la cravată, ca și conformație are nevoie de un nod mai masiv. 

 

3. Nicolae Ciuca are o imagine standard a politicianului clasic. Se vede că nu este consiliat de specialiști in domeniul. Sunt câteva detalii care nu îl avantajează din punct de vedere vestimentar, precum: lungimea sacoului, lipsa mai mereu a manșetelor de la cămașă la vedere, lungimea pantalonilor etc.

 

2. Marcel Ciolacu -  prezentabil și atent la calitate. Domnul Ciolacu se vede ca își alege cu atenție ținutele și le ajustează pe conformația sa. Apreciez faptul ca are o imagine curată și gândită la fiecare apariție. 



1. Kalus Iohannis poartă mereu costume de foarte bună calitate ajustate pe statura sa. O apariție mereu îngrijită și fresh. Nimic atipic însă corect și plăcut ochiului. 






Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel