Cristina Mirea, psihologul care ajută oamenii la domiciliu, invitata săptămânii la Mi-Th Influencer
Data actualizării:
Data publicării:
Mi-Th Influencer, emisiunea prezentată de Thea Haimovitz la DC News și Spectacola, revine cu o nouă ediţie duminică, 17 decembrie, de la ora 12:00. 

Invitata acestei ediții este psihologul Cristina Mirea. Aceasta are o mulțime de povești de viață care, cu siguranță, o să-i inspire pe urmăritorii emisiunii. 

Cristina Mirea este psihologul care a reinventat, prin sistemul de sănătate, domeniile prin care oamenii pot primi servicii medicale în cazurile cele mai grele și mai complicate, cei care sunt acasă și care au nevoie de mai multe păreri medicale.

A pus împreună domeniul de psihologie cu cele de neurologie, cu psihiatrie, kinetoterapie, logopedie și inclusiv chirurgie. Când oamenii apelează la serviciile lor, ei îi ajută, îi repun pe picioare. Au inclusiv asistentă medicală, și dacă e nevoie fac perfuziile acasă și toate serviciile sunt făcute prin sistemul de sănătate. Cetățeanul are dreptul la 90 de zile pe an la asistență de acest gen.

Persoanele care au suferit intervenții chirurgicale și nu au suficientă susținere, cei care au nevoie de ajutor, cei care au căzut, și-au rupt un picior și nu se pot mișca, vârstnicii care au suferit un AVC și nu mai pot vorbi, pot solicita ajutorul Cristinei Mirea.

Este suficient să o contactezi și să îi soliciți ajutorul, iar ea ia legătură cu medicul de familie. Ea își face o tură prin București în fiecare zi, merge pe la toți asistații și trimite acești medici să se ocupe de pacienții care sunt acasă. E vorba, în principal, de bătrânii care locuiesc singuri.

E un fel de asistență socială susținută de sistemul de sănătate. Este ceva nou în țara noastră!

Cristina Mirea a fost psiholog la o casă de bătrâni, a ajuns să cunoască foarte bine necesitățile bătrânilor, iar acum le oferă aceste servicii.

Sunt niște oameni cu povești de viață legate de frumusețea și sănătatea corpului reflectate în felul în care înaintezi în viață.

Mi-Th influencer cu Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

- Îngrijire personală

- Frumusețe- Machiaj

- Sănătate

- Analiză/studiu de caz

- Dezvoltare personală

- Ritualuri de îngrijire

- Curiozități

- Reportaje

Emisiunea va fi transmisă duminică, 17 decembrie, de la ora 12:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV şi Spectacola, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.  Rămâneţi alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”




pixel