Cum îți dai seama ce culoare de păr ți se potrivește. Olga Barcari: „Culoarea greșită a părului îți poate adăuga ani în plus”/ EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Olga Barcari, hairstylist, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum ne alegem corect culoarea de păr potrivită.

Cu siguranță multe dintre femei obișnuiesc să își vopsească părul, iar alegerea culorii potrivite este de multe ori destul de dificilă și nu se poate face chiar la întâmplare. Ea trebuie să fie cât mai potrivită pentru tine, să-ți scoată în evidență frumusețea. 

Vezi și: Cum ne îngrijim corect părul, după expunerea îndelungată la soare. Olga Barcari: „Trebuie să reconstruim firul de păr agresat în timpul verii”/ EXCLUSIV

Cum alegi culoarea de păr cea mai potrivită pentru tine

Astfel, există câteva criterii după care ne ghidăm, atunci când ne alegem culoarea potrivită pentru păr. Olga Barcari, hairstylist, a fost invitata Georgianei Ioniță, în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, acolo unde a dezvăluit cum ne alegem culoarea potrivită pentru părul nostru. Potrivit harstylistului,  trebuie să avem în vedere nuanța tenului. 

„Ne alegem culoarea potrivită după ten. Pielea spune totul, dar de multe ori și pielea se dă după culoare. Dacă te decolorezi sau ai o culoare mai rece, imediat se schimbă. Când clienta are tenul puțin măsliniu, poți să te duci într-un gri perlat, spre roz. Dacă ai tenul puțin roz, optezi pentru mai deschis, mai alb, gri, gri metalizat, este foarte bine. La un moment dat am făcut o greșeală și i-am pus unei cliente de vreo 50 si ceva de ani o culoare de gri și astfel i-am adăugat încă 10 ani în plus. Sunt și cliente care își doresc gri, indiferent. Poate se machiază după aceea. Nu le stă foarte calitativ culoarea, nu le stă atât de bine, dar ele vor. Culoarea greșită a părului îți poate adăuga ani în plus.”, a spus Olga Barcari, în exclusivitate pentru Spectacola

Care sunt tehnicile corecte de decolorare, atunci când vrei să-ți deschizi nuanța părului? Olga Barcari îți spune toți pașii: „Se poartă culori calde, nuanțe de peach, rose sau perlate”

Olga Barcari: „Părul este primul impact pe care îl vede un bărbat și după aceea, restul”

Olga Barcari a mărturisit că femeile trec pragul saloanelor de înfrumusețare, pentru a fi mult mai provocatoare. Hairstylistul a precizat că părul este unul dintre cel mai atractiv lucru la o femeie, iar bărbații se uită foarte atent la modul în care arată podoaba capilară a unei femei. 

„Eu merg pe două premise: să dau cât mai puțini ani clientelor și să le fac sexy, că de-asta vin la mine, nu vin la mine doar că s-au trezit să dea niște bani la coafor. Clienta vine că vrea să fie sexy, vrea să fie atrăgătoare, vrea să cucerească. 50% noi cucerim cu părul. Părul este primul impact pe care îl vede un bărbat și după aceea, restul, cum te îmbraci, personalitate, gândire și așa mai departe. Dar prima dată este părul. Ba mai mult, dacă te uiți și la poveștile din trecut, părul este o unealtă de sexualitate. Femeile aveau voie să își lase părul pe spate doar în momentul actului sexual. ”, ne-a mai spus Olga Barcari

Citește și: Cum folosim corect masca și balsamul pe păr, dar și care este diferența dintre cele două. Olga Barcari: „Multe femei le încurcă între ele”/ EXCLUSIV

Urmărește interviul integral mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului:   culoare  olga barcari  par 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




pixel