Cum faci un bărbat să se îndrăgostească de tine. Lidia Fecioru: „Noi, femeile, putem face orice dintr-un bărbat. Trebuie să ştim că...”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt complimentele pe care trebuie să i le faci unui bărbat, dacă vrei ca acesta să se îndrăgostească de tine.

Lidia Fecioru a vorbit despre factorii care vor face ca orice bărbat să se îndrăgostească de o femeie. Toți domnii sunt atrași de aspectul fizic, în mod firesc, însă chimia și flacăra pasiunii vor fi susținute de alte caracteristici mult mai relevante, susține specialista. De asemenea, există și câteva expresii cheie care îi vor înnebuni pe bărbați imediat.

„Bărbaţilor le plac femeile scoase din cutie, dar ei încep să se îndrăgostească atunci când se conectează cu sufletul acelei femei. Nu se îndrăgostesc de femei după felul în care arată.

Ei se îndrăgostesc atunci când încep să observe cum gândeşte acea femeie, ce stare aduce în jurul ei şi tot aşa.

Au nevoie să fie îmbărbătaţi şi susţinuţi mereu. Adoră să li se spună "Eu am încredere în tine pentru că îmi place cum gândeşti". "Te las să iei tu hotărârea".

Când aude aceste vorbe, bărbatul capătă mai multă încredere în el. Prinde forţă. Bărbaţii vor să fie şi ei apreciaţi şi să li se aprecieze gesturile.”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3.

Citeșet și: Zodiile lovite de noroc în iulie 2023. Mihai Voropchievici: „Au motive de bucurie în toată luna. Vor câştiga foarte mulţi bani”

„Bărbatul trebuie lăsat să ia taurul de coarne”

Mai mult, este important să-și încurajezi bărbatul în orice și-ar dori să facă nou, întrucât așa îi oferi încredea și confirmarea de care are nevoie, pentru a se simți sigur pe el. De asemenea, o relație ar trebui să fie condusă de partea masculină, spune Lidia Fecioru.

„E important să-i dai bărbatului un loc al lui. Când îi dai încredere, el prinde aripi. Bărbatul trebuie lăsat să ia taurul de coarne. 

De exemplu, dacă are tendinţa să gătească. Ea nu trebuie să zică, ce caraghios eşti. Ci să-i spui eşti chiar drăguţ când găteşti. Aşa îi dai încredere. Trebuie să-i susţinem în orice.

Noi, femeile, putem face orice dintr-un bărbat. Trebuie să ştim că oricât de încăpăţânat este un bărbat, în spate este un pisic. Când îşi dă masca jos, vezi un bărbat care tânjește după dragoste, alint, drăgălășenie, după iubire.

El nu poate sta mereu în acea armură, ci vrea şi ca sufletul lui să primească dragoste.”, a continuat ea.

Citește și: Planta care acționează ca un antibiotic natural. Lidia Fecioru: „Este bună pentru tonifierea stomacului, alergii, astm”

Este important să-i recunoști calitățile bărbatului de lângă tine

Nu în ultimul rând, vei face un bărbat să se îndrăgostească de tine în momentul în care îi vei oferi toate complimentele de care are nevoie, pentru a se simți cât mai special. Este important să-i recunoști calitățile și să-i acorzi încredere în propria persoană.

„Ei nu spun în faţă. Sunt protectori. Niciodată nu vei auzi poate un te iubesc. Dar în spatele lui te simți în siguranța.

Acesta este şi momentul când bărbaţii puternici îşi caută pe altcineva pentru a-şi pune sufletul la odihnă. Nu pleacă de acasă, pentru că are confort. Sufletul si-l odihnește în altă parte.

Bărbaţii care au alături de ei femei puternice sunt creativi. De aceea, femeia trebuie să fie ca o muză. La fel de important este să-i recunoşti calităţile bărbatului. Cuvintele nu costă nimic.", a mai spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

VEZI și: Lidia Fecioru, semnele prin care recunoști o persoană ipocrită: „Cam astea ar fi modalitățile de a se manifesta”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: barbati  complimente  dragoste  iubire  lidia fecioru 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel