Cum să manifești ceea ce îți dorești în 2023: Nu face aceste greșeli!
Data actualizării:
Data publicării:
Cu toții purtăm o viziune despre cum ar putea arăta ziua ideală, dar de multe ori nu permitem ca această viziune să facă un pas înainte și să devină o meditație zilnică, astfel încât să se poată întâmpla cu adevărat. Iată Cum să manifești ceea ce îți dorești în 2023.

Lucrul amuzant este că toți ne-am putea realiza visele mai repede decât credem, dacă nu am face greșeli care ne limitează în manifestarea a ceea ce ne dorim. Este vorba mai mult despre credințele limitative despre manifestarea în sine, decât despre ceea ce facem de fapt atunci când încercăm atât de mult să ne manifestăm.

Problema este că, pentru ca ceva să se manifeste, nu poți avea tensiune interioară. Manifestarea are loc atunci când ești în aliniere, în flux, cu un sentiment de calm și ușurință, dar cu sentimentul unei energii nesfârșite și al unui impuls fără efort în spate. Este un sentiment total diferit de cel al frustrării interioare. Atunci când ieșiți din starea de frustrare și intrați în fluxul alinierii, vă deschideți pentru ca manifestarea să aibă loc.

Energia de manifestare se referă la predare, acceptare, prezență, recunoștință și încredere

Toate cele de mai sus sunt mai ușor de spus decât de făcut. Pe parcurs se fac multe greșeli care stau în calea energiei de manifestare. Simțiți această frustrare și aceasta încetinește procesul.

Ce greșeli să nu faci atunci când vrei să manifești ceva

1. Nu credeți în ceea ce vreți să manifestați

Cu această primă greșeală atingem un aspect foarte profund al manifestării. De atâtea ori am idealizat ceva ce îmi doresc, dar când vine vorba de a merge de fapt pentru asta. nu am crezut că mi se poate întâmpla. Am crezut că îmi doresc cu adevărat acel lucru, dar în adâncul sufletului meu nu am crezut că îl pot avea.
Deci, ce ar trebui să faci atunci când se întâmplă acest lucru? Munca grea de a cunoaște acel critic interior care spune că nu suntem suficient de buni pentru a avea ceea ce ne dorim este esențială . Ca urmare, crește încrederea, îți permiți să visezi fără limite, dincolo de cele mai nebunești vise și poți începe să crezi din nou.

2. Stabilirea obiectivelor și elaborarea unui plan detaliat

Da, obiectivele sunt grozave, dar problema este planul detaliat. De ce? Pentru că noi credem că știm răspunsurile, dar nu este așa. Mintea logică funcționează doar pe baza a ceea ce știm deja și am experimentat. Dincolo de asta se află posibilitățile nesfârșite pe care nu le-am experimentat încă. Aceste posibilități trebuie, de asemenea, luate în considerare, dar ele nu vor face parte din planul pe care îl dezvolți, pentru că nu ți le-ai imaginat încă.
În schimb, dezvoltă o practică de stabilire a intențiilor și de eliberare a acestora către univers pentru a organiza soluția și calea de a ajunge acolo pentru tine.
Manifestarea are loc prin credință, îndrumare din partea universului și consecvență în a-ți reaminti intenția ta.

3. Dorința ca totul să se întâmple acum

Toți cei care suntem motivați și ambițioși ne dorim ca lucrurile să se întâmple imediat.  Atunci când ne dorim atât de mult lucrurile, acest lucru provoacă tensiune, frustrare și îngrijorare. Manifestarea nu are loc atunci când suntem frustrați și îngrijorați, așa că nu face decât să încetinească procesul. În schimb, practicați acceptarea faptului că tot ceea ce vă doriți se va întâmpla în timpul divin, nu în timpul vostru - sunteți exact acolo unde trebuie să fiți - aveți încredere în asta!
 

4. Compararea ta cu alțiii

Comparația este un factor de stres major și este adesea motivul pentru care ne împingem și ne dorim ceva ce nu avem. Amintește-ți că ești perfect așa cum ești și că primești doar ceea ce ești pregătit să primești, ai încredere în asta! Adevărul este că ești unic, cu talente și daruri unice, așa că, prin urmare, drumul tău va fi unic și ceea ce vrei și ai nevoie este, de asemenea, unic. Asta înseamnă o mulțime de unicitate chiar acolo! Deci, DE CE să te compari cu altcineva?
Provocarea este să avem încredere în noi înșine și în univers și să credem că suntem total îngrijiți. S-ar putea să nu simțim întotdeauna că suntem îngrijiți, dar experiența momentelor grele și a celor bune împreună alcătuiesc viața noastră, potrivit ulrikasullivan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului:   greseli  manifestare 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 




pixel