Cum trebuie să ne purtăm în anul de Dragon. Anca Dimancea, sfaturi pentru această perioadă: “Nu aprindeți lumânări în centrul casei”
Data publicării:
Anca Dimancea a dezvăluit cum trebuie să întâmpinăm anul de Dragon, dar li ce trebuie să facem în această perioadă. 

 Invitată în emisiunea WOWZodiac, prezentată de astrolog Ana-Maria Ticea, Anca Dimancea a anunțat că a început anul Dragonului. Totodată, astrologul a precizat și ce este bine să facem în această perioadă. 

Cum trebuie să ne purtăm în anul de Dragon

Astrologul Anca Dimancea a ținut să precizeze că nu este bine să aprindem lumânare în centrul casei, să nu facem activități importante în acest spațiu, să nu avem discuții la masă. 

„Anul de Dragon înseamnă putere și trebuie să știm ce facem cu ea, cum o gestionăm. În centrul casei se află Steaua și am trebui să folosim o culoare neutră. De obicei se poate folosi albul sau griul, pentru că sunt culori de metal și se pot folosi întregul an, îmbinăm utilul cu plăcutul. Cele două culori controlează Steaua 5 și Steaua 3, a certurilor. Pe lângă remediu și culoare, trebuie să nu facem activități importante în centrul casei. Încercați să nu aveți discuții la masă, să nu aprindeți lumânări în centrul casei, pentru că focul îi dă putere Stelei 5 și noi nu vrem asta. Nu lăsați copiii să se joace timp îndelungat în centrul casei și nu puneți culcușul animăluțelor de companie acolo. Ele vor fi primele afectate, animalele sunt mai sensibile decât oamenii. Nu uitați de elementul anului, care chiar dacă e roșu, este un remediu de pregătire a noastră, atât în plan fizic, psihic și profesional, o plăcuță cu Sutra, care e o rugăciune, o mantră complexă de protecție al întregii case. Orice casă ar trebui să aibă și placa Tai Sui, care protejează întreaga casă și pe toți locatarii.”, a explicat Anca Dimancea, la WOWzodiac.

Ce se va întâmpla în România, în următorii 20 de ani

„O să ziceți că iar vă spun lucruri negative, dar vreau să vi le spun, pentru că e mai bine să fii informat, decât să vând gogoși, cum fac alții. Pe lângă faptul că e perioadă de foc, vine și cu o continuare, în anul Dragonului de foc pot continua războaiele, pot chiar să se accentueze. Deja văd că oamenii s-au obișnuit. Pentru România, faptul noi suntem ca poziție pe glob pe zonă de Șarpe, acum, în anul de Dragon pot apărea niște cutremure, poate nu atât de mari ca în an de Șarpe, pot apărea alunecări de teren, cu case cu tot, râpe formate, niște transformări în ceea ce privește relieful, vor fi și pe glob mai mari.  Incendii foarte multe chiar și la noi în țară. Sudul e foarte afectat, vor fi foarte multe probleme, atacuri teroriste, violențe, asta aduce steaua 7, vorbim de Grecia, Turcia. Faptul că lipsește apa din anul Dragonului, amuleta anului este obligatorie pentru acest an, ca să ne meargă bine și să avem echilibru.”, a continuat specialista. 

Anca Dimancea, avertisment pentru oameni

„Când vor fi incendii pe planetă în anumite zone, pe sudul oricărui continent, vor apărea și accidente, pentru că e steaua 7, răscoale, ieșiri în stradă și tot așa, ceva violent cu sânge în anumite regiuni, în alte regiuni pot apărea inundații și secetă masivă, de 5-6 luni la rând. Regimul apei e dat peste cap, undeva e în exces, în alte zone e pe minus. Fac și o precizare în premieră, următorii 20 de ani îi văd să fie o luptă crâncenă pentru apa potabilă. Apa va fi din ce în ce mai puțină, la noi nu o să fie chiar așa.”, mai spune Anca Dimancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel