Cum trebuie să ne purtăm în anul de Dragon. Anca Dimancea, sfaturi pentru această perioadă: “Nu aprindeți lumânări în centrul casei”
Data publicării:
Anca Dimancea a dezvăluit cum trebuie să întâmpinăm anul de Dragon, dar li ce trebuie să facem în această perioadă. 

 Invitată în emisiunea WOWZodiac, prezentată de astrolog Ana-Maria Ticea, Anca Dimancea a anunțat că a început anul Dragonului. Totodată, astrologul a precizat și ce este bine să facem în această perioadă. 

Cum trebuie să ne purtăm în anul de Dragon

Astrologul Anca Dimancea a ținut să precizeze că nu este bine să aprindem lumânare în centrul casei, să nu facem activități importante în acest spațiu, să nu avem discuții la masă. 

„Anul de Dragon înseamnă putere și trebuie să știm ce facem cu ea, cum o gestionăm. În centrul casei se află Steaua și am trebui să folosim o culoare neutră. De obicei se poate folosi albul sau griul, pentru că sunt culori de metal și se pot folosi întregul an, îmbinăm utilul cu plăcutul. Cele două culori controlează Steaua 5 și Steaua 3, a certurilor. Pe lângă remediu și culoare, trebuie să nu facem activități importante în centrul casei. Încercați să nu aveți discuții la masă, să nu aprindeți lumânări în centrul casei, pentru că focul îi dă putere Stelei 5 și noi nu vrem asta. Nu lăsați copiii să se joace timp îndelungat în centrul casei și nu puneți culcușul animăluțelor de companie acolo. Ele vor fi primele afectate, animalele sunt mai sensibile decât oamenii. Nu uitați de elementul anului, care chiar dacă e roșu, este un remediu de pregătire a noastră, atât în plan fizic, psihic și profesional, o plăcuță cu Sutra, care e o rugăciune, o mantră complexă de protecție al întregii case. Orice casă ar trebui să aibă și placa Tai Sui, care protejează întreaga casă și pe toți locatarii.”, a explicat Anca Dimancea, la WOWzodiac.

Ce se va întâmpla în România, în următorii 20 de ani

„O să ziceți că iar vă spun lucruri negative, dar vreau să vi le spun, pentru că e mai bine să fii informat, decât să vând gogoși, cum fac alții. Pe lângă faptul că e perioadă de foc, vine și cu o continuare, în anul Dragonului de foc pot continua războaiele, pot chiar să se accentueze. Deja văd că oamenii s-au obișnuit. Pentru România, faptul noi suntem ca poziție pe glob pe zonă de Șarpe, acum, în anul de Dragon pot apărea niște cutremure, poate nu atât de mari ca în an de Șarpe, pot apărea alunecări de teren, cu case cu tot, râpe formate, niște transformări în ceea ce privește relieful, vor fi și pe glob mai mari.  Incendii foarte multe chiar și la noi în țară. Sudul e foarte afectat, vor fi foarte multe probleme, atacuri teroriste, violențe, asta aduce steaua 7, vorbim de Grecia, Turcia. Faptul că lipsește apa din anul Dragonului, amuleta anului este obligatorie pentru acest an, ca să ne meargă bine și să avem echilibru.”, a continuat specialista. 

Anca Dimancea, avertisment pentru oameni

„Când vor fi incendii pe planetă în anumite zone, pe sudul oricărui continent, vor apărea și accidente, pentru că e steaua 7, răscoale, ieșiri în stradă și tot așa, ceva violent cu sânge în anumite regiuni, în alte regiuni pot apărea inundații și secetă masivă, de 5-6 luni la rând. Regimul apei e dat peste cap, undeva e în exces, în alte zone e pe minus. Fac și o precizare în premieră, următorii 20 de ani îi văd să fie o luptă crâncenă pentru apa potabilă. Apa va fi din ce în ce mai puțină, la noi nu o să fie chiar așa.”, mai spune Anca Dimancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel