Cuvintele care te ajută să atragi banii în viața ta. Lidia Fecioru: „Vei vedea efectele lor în cel mai scurt timp”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit cum ne putem bucura de o viață prosperă.

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, cum poți obține abundența financiară, lucru la care extrem de multe persoane visează. În primul rând, este important să faci constant fapte pentru aceste lucruri și nu doar să aștepți pur și simplu. Apoi, mai este nevoie și de o doză de noroc, e de acord specialista, care spune totuși că există și câteva cuvinte pe care le poți introduce în vocabularul tău, pentru a atrage cât mai mult energiile pozitive în viața ta. 

"De obicei, eu spun că abundență o atragem muncind. Că dacă stai și scrii hârtiuțe că vrei să fii bogat și Dumnezeu e în concediu și nu le citește nimeni... e mare lucru. E nevoie de noroc.

Şansa și norocul să fii la locul potrivit, la momentul potrivit, cu oamenii potriviți lângă tine. Asta e una din variantele cele mai sigure pentru a atrage abundența.”, spune Lidia Fecioru, potrivit sursei citate.

Citește și: Secretul unei vieți fericite. Cum reușește Lidia Fecioru să aibă zilnic o energie bună / VIDEO

Cuvintele care atrag prosperitatea

Astfel, chiar dacă banii nu vor veni niciodată fără multă muncă, există câteva cuvinte și propoziții pe care le poți rosti zilnic și care te vor ajuta, cu timpul, să obții abundența financiară la care visezi.

„Cuvintele pentru prosperitate sunt exprimări pozitive care să te ajute să atragi binele în viaţa ta.

Recunoștința. Să spunem, sunt recunoscător pentru tot ceea ce mi-a dat Universu

Autodisciplina. "Ce înseamnă autodisciplină? Asta înseamnă să ne facem niște proiecte și să muncim la ele

Ușurință. Lucrurile bune vin la mine cu ușurință, fără ca eu să fac eforturi. Nu există. Deci un efort, cel mai mic efort trebuie să-l faci. În primul rând să iei hârtie și să scrii pe hârtie o dorință. De aici începe efortul. 

Acceptarea. Trăiesc în acceptare și în abundență. Nu știu dacă o să găsiți vreun sărac care să spună 'accept că sunt sărac şi sunt în abundenţă.

Avere. Trăiesc deja în abundență și prosperitate. Am o avere și tot ce îmi doresc.

Vitalitate. Mă bucur de vitalitate, sănătate și putere. 

Include expresii pozitive în limbajul tău şi foloseşte-le de câteva ori pe zi. Vei vedea efectele lor în cel mai scurt timp.”, a continuat Lidia Fecioru.

VEZI și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO

„Totul este la nivelul gândirii noastre”

În exclusivitate pentru Spectacola, Lidia Fecioru ne mai explica faptul că totul depinde, de multe ori, de propria gândire și de anturajul de care suntem înconjurați. De asemenea, banii nu trebuie niciodată blocați, întrucât nici energia financiară nu va circula, astfel.

„Totul este la nivelul gândirii noastre. Dacă unui om începe să-i fie frică de sărăcie, ăla va sărăci cu siguranță și îți spun de ce. Are bani și îi blochează, spune că îi e frică de sărăcie și nu vor circula banii, îi ține acolo, aia înseamnă blocare energiei. De aia se spune că trebuie să-i iei, să-i dai, să circule, ca energia să fe prosperă. Să te bucuri când îi dai, când îi iei, asta aduce prosperitate.”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

VEZI și: Alimentele pe care Lidia Fecioru nu le consumă niciodată. Este împotriva stilului de viață vegan: „Spălarea pe creier de a fi în trend” /VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel