De ce bărbații înalți și femeile scunde formează cele mai fericite cupluri. Lidia Fecioru: „Este un motiv de mândrie”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvoluit motivul pentru care bărbații înalți și femeile scunde formează cele mai fericite cupluri.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3 CNN, motivul pentru care bărbații înalți și femeile scunde formează cele mai fericite cupluri.

De ce bărbații înalți și femeile scunde formează cele mai fericite cupluri

Specialista susține că femeilor le plac bărbații înalți și asta pentru că sunt prezentabili cu tot ce pun pe ei. 

"Nu știu dacă sunt fericiți, ci sunt frumoși. Femeilor le plac bărbații înalți. Sunt prezentabili și le stă bine cu tot ce pun pe ei. Tuturor femeilor le plac bărbații înalți, însă mai ales celor mici de statură", spune Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: „ Pentru bărbat, este un motiv de mândrie”

"Sunt foarte mulți bărbați care au lângă ei femei fotomodel, care sunt foarte înalte. Pentru bărbat, este un motiv de mândrie, un fel de: Uite ce am eu! Eu cred că echilibrul este atunci când cei doi au o înălțime aproape similară. Femeile se uită întotdeauna să poată purta o încălțăminte cu toc. Am văzut foarte multe femei care, la petreceri, nu se pot încălța cu tocuri pentru că soțul este scund", mai spune Lidia Fecioru.

"Fericirea constă în cu totul altceva. De exemplu, atunci când poți să te lauzi cu 50 de ani de căsnicie și cu ce ai lăsat în urma ta", a mai adăugat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt etapele prin care trec toate relațiile de cuplu

1. Îndrăgostirea

Prima etapă este îndrăgostirea. Îndrăgostirea este pasiunea. Îți place și cum miroase și cum merge și cum stă și cum se așează și cum se îmbracă și cum se dezbracă, totul. Chiar dacă sunt unele defecte, noi nu le vedem, trecem peste tot și peste toate. Aceste etape le putem lungi, adică, putem fi îndrăgostiți 10 ani de partenerul nostru.

Îndrăgostirea este pasiunea. Îți place și cum miroase și cum merge și cum stă și cum se așează și cum se îmbracă și cum se dezbracă, totul. Chiar dacă sunt unele defecte, noi nu le vedem, trecem peste tot și peste toate.

2. Confortul și crearea cuplului

A doua etapă este confortul și crearea cuplului. Noi tot timpul spunem când găsim pe cineva că este sufletul nostru pereche. Nu are cum. Dacă ar fi sufletul pereche ar fi un dezastru, că nu poți să trăiești cu tine însuți. De cele mai multe ori, cealaltă pereche are ce ne lipsește nouă. Lucrurile acestea sunt foarte importante, pentru că noi așa, construim cuplul. Ne acomodăm unul cu celălalt. 

În această perioadă se pun la punct, cine este cel care aduce mai mulți bani, cine este cel care are grijă de casă, cine e cel care duce gunoiul mai des. Își trasează obiceiurile, tot ce are de făcut. De obicei, în etapa asta se întâmplă foarte multe divergențe, dar pentru că este la început, se trec cu vederea.

3. Îndoielile

La etapa a treia începem să avem îndoieli. Sigur am ales ce trebuie? În perioada de acomodare, are loc și cearta și ulterior vine perioada de îndoială. E bine să cântărim foarte bine. Pentru că momentele de îndoială în interiorul nostru ne omoară sentimentele pe care le aveam la început.

4. Respectul

Etapa a patra este vulnerabilitatea, sau onestitatea, respectul. În această etapă ne accentuăm părțile umane din noi. În perioada aceasta apar deja copiii și vezi cât de multe responsabilități își asumă fiecare.

5. Stabilitatea

Etapa a cincea este stabilitatea. Din punct de vedere psihologic stabilitatea vine pe la 40, 45 de ani. Dacă ne uităm la ce se întâmplă acum în societate, stabilitatea nu mai știi când mai e. Nu o mai putem lega de vârstă pentru că se schimbă valorile, se schimbă interesele, se schimbă totul. Viața în sine s-a schimbat, Nu mai putem să spunem că trăim astăzi cum trăiam acum cinci ani.

Dacă vrem să păstrăm persoana de lângă noi și ne este scumpă trebuie să avem și răbdare și toleranță și iertare. Omul slab este cel care nu iartă, Iartă oamenii puternici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: cuplu  lidia fecioru 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




pixel