De ce să pui un pahar cu sare și oțet pe podea: rezultate în doar 24 de ore
Data publicării:
Oțetul, ca și sarea, se găsește fără îndoială în fiecare bucătărie. Dar nu toate gospodinele știu că aceste două produse au aplicații mult mai largi decât gătitul. Iată de ce să pui un pahar cu sare și oțet pe podea: rezultate în doar 24 de ore.

Oțetul poate ajuta la eliminarea buruienilor, la îndepărtarea petelor de transpirație de pe haine, la vindecarea anginei pectorale și la eliminarea mirosurilor de mucegai. 

Sarea este utilă atunci când faceți curățenie în casă și poate ajuta la menținerea locului uscat.

Odorizantele din comerț au adesea un miros înțepător care se amestecă cu celelalte din apartament și creează un miros și mai neplăcut.

De ce să pui un pahar cu sare și oțet pe podea: rezultate în doar 24 de ore

Pentru a scăpa de mirosurile din cameră, faceți o soluție de oțet cu care să ștergeți suprafețele din cameră și puneți puțin și în colțuri.

Există un truc simplu pentru a împrospăta aerul dintr-o încăpere și a o curăța de energia "negativă".

Dacă petreceți mult timp în cameră, nu strică să o aerisiți periodic, să umidificați și să împrospătați aerul.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA

 

Trucuri eficiente care te scapa de VICII. Exercițiile care te ajută sa te lasi de FUMAT

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), "tutunul ucide peste 8 milioane de oameni în fiecare an. Mai mult de 7 milioane dintre aceste decese sunt rezultatul consumului direct de tutun, în timp ce aproximativ 1,2 milioane sunt rezultatul expunerii nefumătorilor la fumatul pasiv". Acestea fiind spuse, fumatul nu este dăunător doar pentru cei care se complac în el, ci poate avea un impact și asupra sănătății celor din jurul fumătorilor. Rapoartele susțin că India are aproape 267 de milioane de consumatori de tutun, ceea ce o face să fie al doilea cel mai mare consumator și producător de tutun din lume, potrivit timesofindia.com

Dependența joacă un rol important în ceea ce privește motivul pentru care oamenii sunt atrași de fumat. Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) spun: "Nicotina este principalul drog care creează dependență în tutun și care face ca renunțarea să fie atât de dificilă. Țigările sunt concepute pentru a livra rapid nicotina în creierul tău".

Explicând mai departe, agenția americană de sănătate spune: "În interiorul creierului tău, nicotina declanșează eliberarea de substanțe chimice care te fac să te simți bine. Pe măsură ce nicotina stimulează părți ale creierului tău la nesfârșit, creierul tău se obișnuiește să aibă nicotină în preajmă. În timp, nicotina schimbă modul în care funcționează creierul tău și te face să ți se pară că ai nevoie de nicotină doar pentru a te simți bine."

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: otet  podea  sare 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel