Diferența dintre unghiile cu gel și oja semipermanentă. Care este criteriul după care alegem tipul de tehnică: „Noi suntem în măsură să analizăm patul unghial”/ EXCLUSIV
Vera Varvara, nail artist, a fost invitata Georgianei Ioniță - Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical. 

Vera Varvara, nail artist, a fost invitată în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, realizată de Georgiana Ioniță - Toader, de la Spectacola, DC News și DC Medical, unde a dezvăluit care este diferența dintre unghiile cu gel și oja semipermanentă, dar și în funcție de ce criteriu alegem tipul de tehnică. 

Diferența dintre unghiile cu gel și oja semipermanentă

Vera Varvara ne-a mărturisit că este foarte important să ne alegem un tehnician bun și să ne lăsăm pe mâna lui, deoarece trebuie să ne recomande tipul de tehnică, în funcție de unghiile noastre. Totodată, aceasta a precizat că oja semipermanentă merge cel mai bine pe unghiile mici, iar gelul pe unghiile mai lungi. 

”Cel mai important este să-ți alegi tehnicianul bun și atunci nu vei avea nicio problemă. Este datoria tehnicienilor să le recomande clientelor ce li se potrivește. Nu este responsabilitatea clientelor să știe să ceară ceva anume, pentru că nu ai de unde să știi ce i se potrivește unghiei tale. De exemplu, dacă ai o unghie lungă, clar nu avem cum să facem semipermanentă, oricât de sănătoase ar fi unghiile tale, pentru că atunci vorbim de arhitectură. Din gel putem să schimbăm arhitectura. La oja semipermanentă au evoluat foarte mult lucrurile. La oja semipermanentă erau două straturi de ojă și dacă îți rezista unghia sau nu, era problema ta că nu ai unghia sănătoasă. Acum, oja semipermanentă e evoluat foarte mult și rezistența este la aproape același nivel cu gelul, doar cp trebuie pe unghii scurte. Noi putem să facem o arhitectură, să facem ofă semipermanentă cu apex, adică, unghia îți rezistă, chiar dacă ai o unghie subțire, dar dacă o ai scurtă, te ajută mai mult oja semipermanentă decât gelul. Noi suntem în măsură să analizăm patul unghial, materialul cu care lucrăm și atunci recomandăm noi clientelor.”, a spus Vera Varvara. 

Vera Varvara: „Tot timpul, ce este clasic rămâne în vogă”

Cât despre culori, Vera Varvara a mărturisit că toate clientele își schimbă modelul, în funcție de anotimp. 

„Când vine vorba de manichiură, nu există trend și nu a existat niciodată. Tot timpul, ce este clasic rămâne în vogă, dar există o regulă nescrisă pe care clientele nu o știu și nimeni nu vorbește despre ea și anume, regula anotimpurilor. An de an, lună de lună se repetă același lucru. De exemplu, în decembrie, când sunt sărbătorile, toată lumea vrea roșu, sclipici, pietre. Atunci clientele au cel mai mult curaj să îndrăznească, chiar și la lungime. Dacă porți tot anul unghii scurte, în decembrie sunt mai îndrăznețe clientele. În ianuarie, după oboseala aia și unghii încărcate, toată lumea poartă culori albicioase, french, baby boomer, ceva mai relaxant, tot ce ține mai mult de natural. După vin sărbătorile astea mai roșii, Dragobete, Valentine„s day, mărțisor. Atunci, clientele se duc în zona aia și vor roșu, mai colorate. După vine primăvara și iar trecem la culori mai cuminți, după care vine vara, când plecăm în vacanță. Atunci, clientele optează pentru culori mai deschise, albicioase, culori pastelate. Vine și toamna și încep unghiile scurte. În fiecare an este același circuit. 

Eu nu le recomand clientelor să facă schimbări foarte drastice. Dacă țin să fie ceva foarte diferit, le recomand să vină cu câteva luni înainte să facem de probă, să vadă dacă li se potrivește. Nu recomand unghii lungi, dacă toată viața ta nu le-ai purtat așa, pentru că le vei simți destul de inconfortabile. ”, ne-a mai spus Vera.

Vezi interviul integral mai jos: 

Data: 03 iun 2023, 20:18
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului:   oja  tehnica  unghii  vera varvara 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, captură YouTube/ kanal d

Elena Merișoreanu, rețeta inedită de murături, pe care o prepară în fiecare toamnă. Care este ingredientul secret al artistei: „Așa îți ții bărbatul pe lângă casă”

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei tale

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Cristi Constantin și Ciprian Florescu, la Mi-Th Influencer

Thea Haimovitz vă invită, duminică, la ora 11.00, să...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...