Golden Buzz pentru Violeta Botezatu, la Românii au talent. A fost un moment unic în istoria emisiunii / video
Data actualizării:
Data publicării:
Violeta Botezatu a impresionat jurații de la Românii au talent. După momentul fenomen, aceasta a primit Golden Buzz.

Violeta Botezatu este din Republica Moldova. De mică face muzică. A început să cânte la acordeon de la vârsta de 7 ani, iar după un an a trecut la pian. La Liceul de Muzică „Ciprian Porumbescu” din Chișinău a început să studieze și cobza. Ulterior, a studiat în Veneția și Italia operă și jazz.

La Veneția a fost prima femeie care a fost acceptată să cânte pe gondolele venețiene, pentru că erau acceptați doar bărbații și venețienii. A cântat în limba venețiană, dialect la care venețienii țineau foarte mult, fiind considerată o limbă sacră. La vârsta de 30 de ani, după ce a cântat pe gondolele Veneției, Violeta Botezatu s-a înscris la Conservatorul de Muzică „Benedetto Marcello”, un gest de mare curaj pentru o artistă care trăia din delectarea turiștilor.

Pe scena de la Românii au talent, Violeta Botezatu a strălucit sub lumina reflectoarelor. Artista a reușit să impresioneze cu vocea și talentul său la pian atât publicul, cât și jurații, care s-au ridicat în picioare și au aplaudat momentul fenomen.

Smiley: Fantastic! Extraordinar...

Pavel Bartoș: Băi, ce tare e la Românii au talent.

Andra: Vai, Violeta... mă doare carnea pe mine, nu știu să-ți explic. Din pielea de găină s-a transformat în... nu știu. Ai intrat în toate simțurile mele cu muzica ta. Nu m-am înșelat. Mi-ai dat încredere de când ai intrat și ai spus „Bună seara!”. Eu am simțit că o să fie un moment fenomen.

Captură video: Voyo

Citește și: Andra s-a dezlănțuit la Românii au talent. Artista a uimit pe toată lumea: „Mă simt sexy și frumoasă. Am doar o pereche de chiloți pe mine”

Violeta Botezatu: Vă mulțumesc din suflet!

Andra: Mă simt ca și cum tu mi-ai făcut acum cel mai frumos cadou. Îți mulțumesc tare mult.

Mihai Bobonete: Trebuie să recunosc că puține momente de la Românii au talent în astea 3 sezoane m-au răvășit așa cum m-a răvășit momentul dumneavoastră, în sensul bun al cuvântului. Nu mi-a fost dat să aud o astfel de voce, o astfel de interpretare până acum. Nu m-am așteptat. Mă simt ca lovit de tren, lovit de locomotivă și după și cu celelalte vagoane peste mine. Vreau să vă spun asta, nu am spus-o niciunui concurent de la Românii au talent, eu unul vă rămân dator. Mulțumesc!

Dragoș Bucur: Știi ce ai făcut? Tu ți-ai arătat sufletul, la propriu. Asta înseamnă să fii artist, să-ți deschizi sufletul și să-l lași să vadă toată lumea.

Violeta Botezatu: Așa este. Cel mai frumos compliment. Vă mulțumesc!

Andi Moisescu: Mărturisesc că sunt în aceeași stare în care m-ai lăsat de când ai atins pentru prima oară clapele pianului. Am fost cucerit de la primele acorduri, când nu m-am prins încotro te duci, după care am fost vrăjit de timbrul tău, după care ai făcut ce ai vrut tu cu noi, pentru că te-ai dus în toate direcțiile pe care le stăpânești atât de bine, plecând de la muzica clasică și terminând cu jazzul. Asta mă determină să spun că, într-adevăr, ești un fenomen.

Ești dincolo de artist. Ești mai mult decât un artist. Stăteam și mă gândeam în timp ce te ascultam că viața în care trăim noi astăzi, peste tot în lume nu doar în România, e plină de gălăgie și trăim într-o goană nebună și tu ne-ai oferit nouă, în cele câteva minute pe care ni le-ai dăruit, o evadare într-o lume ideală în care practic am uitat de tot ceea ce e nefericit și ne înconjoară. Am trăit ca într-un vis cu toții. Și pentru că am primit ceva de la tine, aș vrea la rândul meu să dăruiesc și eu ceva. Și pentru că sunt un om care are o memorie foarte bună, i-am promis lui Bobo că îi rămân dator pentru un moment aparte, aș vrea să-l invit aici lângă mine.

Mihai Bobonete: Mulțumesc. Îl dăm împreună (n.r. Golden Buzz).

Andi Moisescu: Pentru tine, Violeta. (...) Acesta este un moment unic în istoria emisiunii. Le are absolut pe toate. Este un artist complet.

 

VEZI ȘI: Reacții după ce Violeta Botezatu a primit Golden Buzz la Românii au talent: „Nu ne mai uităm, știm cine câștigă” / „Pierdere de timp cu zeci de minute de publicitate...” / video:

https://www.spectacola.ro/reactii-dupa-ce-violeta-botezatu-a-primit-golden-buzz-la-romanii-au-talent-nu-ne-mai-uitam-stim-cine-castiga-pierdere-de-timp-cu-zeci-de-minute-de-publicitate-video_37237.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel