Lidia Fecioru, SFATURI prețioase pentru Săptămâna Mare: Trebuie să avem o bancnotă în buzunar, la Slujba de Înviere
Data actualizării:
Data publicării:
Lidia Fecioru vine cu sfaturi prețioase pentru această perioadă.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a venit cu niște sfaturi prețioase de care trebuie să ținem cont, în preajma Sărbătorilor Pascale.

"După cum spunea părintele Calistrat: "Faceți ce vreți, dar numai nu vă mâncați între voi". Curățenia sufletească e foarte importantă și trebuie să avem grijă să ne curățăm sufletul de răutate, invidie, de toată mizeria umană. Nu trebuie să ne lăsăm duși în ispită, măcar în această perioadă. Cât putem să fac bine, să facem, să nu fim parte dintr-o turmă. Dacă nu putem face bine, să nu facem nici rău. Este important să ne găsească Paștele cu curățenie în casă, ordine, care ne aduce bunăstare, inclusiv bani. Îmi pare rău că oamenii nu au bani ca să-și plătească facturile. E dureros.

Atunci când dăruim să nu uităm măcar în gând să mulțumim pentru ce avem și să ne cerem iertare, dacă nu putem cu voce tare. Ce ține de zilele de sărbători e bine să dăruim din suflet cât putem, să nu-ți pară rău. Aveți grijă de sufletele voastre, căci de aici vine și curățenia casei, sufletul e oglinda casei noastre, a prietenilor noștri.", a declarat Lidia Fecioru, în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Ce trebuie să facem în Săptămâna Mare

"Trebuie să avem la Slujba de Înviere o bancnotă în buzunar, pe care să o sfințim în noaptea de Înviere. Această bancnotă trebuie să o păstrăm, ea va fi pentru învierea noastră, pentru învierea care vine în această perioadă, ne va purta noroc la bani. Trebuie să dăm de pomană obligatoriu un cap, de exemplu un pește, o găină, ceva să aibă cap. Este pentru mântuirea sufletelor celor plecați din viața noastră. Se spune să este o jertfă în memoria lui Iisus Hristos. Animalul trebuie dăruit viu. Important este să nu uităm de acel bănuț din buzunar.

Este important să ținem în această săptămână post. Curățarea astea e foarte importantă ca noi, ca să trecem aceste sărbători în liniște, în pace. Nu contează mâncarea, îmbuibarea, contează liniștea sufletească.", a mai dezvăluit ea.

Sfaturi pentru părinți

"Dacă avem un copil mic, la 5-6 luni. Trebuie să punem un cuțit, topor, în dreptul ușii și trebuie să punem copilul cu picioarele pe el și să spunem: Copilul să fie uite ca oțelul, tare ca fierul, să vorbească repede și să fie auzit de toată lumea.", a continuat ea.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: leac  lidia fecioru  paste  saptamana mare  sfaturi 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel