Tendințele în machiaj în 2022. Rozuri proaspete, tuș și gloss. Mirela Vescan: Din stilul anilor `80. În sfârșit!
Data publicării:
Mirela Vescan a dezvăluit, în exclusivitate pentru DC NEWS, care sunt tendințele în materie de machiaj pentru anul 2022.

Fiecare an vine cu tendințele sale în materie de machiaj, iar 2022 vine cu noi idei de machiaj, potrivit pentru toate gusturile. De la machiaje cu farduri de pleoape în nuanțe îndrăznețe,  cu glossuri strălucitoare și hidratante, până la voluminizarea genelor și laminarea sprâncenelor. 

Mirela Vescan a dezvăluit, în exclusivitate pentru DC NEWS, care sunt tendințele în materie de machiaj pentru anul 2022.

"Pielea trebuie să fie foarte bine îngrijită, fondul de ten trebuie să fie hybrid, adică să aibă și nivelare estetică și tratament, să aibă ser sau mixat. Pudra trebuie să fie translucidă, foarte fină, HD. Fardul de obraz este aplicat sus de pomeți și ușor glasat, roz proaspăt, floral, până la fucsia. Cu fardul de obraz urcăm ușor pe tâmple și frunte ca să se armonizeze foarte bine și cu machiajul ochilor. Este un machiaj coborât cumva din stilul anilor 80, dar actualizat. Rihanna a lansat deja în colecția ei și îi stă foarte bine, dar designerii au propus formula asta, însă este greu să te lupți cu conturingul. Anul acesta, conturingul este în plan secund și toată lumea se orientează spre aceste rozuri proaspete, frumoase, feminine. Sprâncenele se poartă laminate, și cumva nuanța părului nu se mai pune atât de mult în evidență, se definesc foarte bine firele. Trendul vine din Rusia, au început acum vreo cinci ani, dar acum a ajuns trend principal și arată foarte bine. Pe de altă parte, nu orice sprânceană merge laminată. Trebuie să ai fire lungi, să nu le tunzi și să le ordonezi frumos. Cu ceara care trebuie, poți să le faci", a declarat Mirela Vescan pentru DC News. 

Citește continuarea pe DC NEWS

 

Cât de important este să ne curățăm pensulele de machiaj după fiecare folosire

Igiena accesoriilor pe care le folosim pentru aplicarea produselor de machiaj influențează într-o mare măsură sănătatea și aspectul tenului nostru. Mirela Vescan, unul dintre cei mai buni make-up artiști din România, a vorbit, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, despre importanța igienei. De asemenea, Mirela Vescan a dezvăluit și cât de important este să ne curățăm pensulele de machiaj după fiecare folosire, dar și ce probleme pot apărea dacă nu facem acest lucru. 

 

"Este imperios necesar să le spălăm tot timpul. Nu există să nu spălăm pensulele. Deci, o dată folosită, trebuie și spălată, iar când o refolosim să fie numai bună de aplicat pe față, sterilizată și curată. Dacă le refolosești murdare, practic te-ai abonat la acnee. Nu ai voie! Buretele este un dătător de acnee. Nu avem voie să îl refolosim, decât dacă este curat. Tot timpul trebuie să fim obsedați de igienă, cu sau fără pandemie. 

Așa cum este cu pensulele , așa este și acasă. Fața de pernă trebuie schimbată zilnic, călcată bine cu abur, să fie totul curat. Dacă întreținem igiena pe ten și hidratăm și din interior și din exterior, până la urmă scăpăm și de acnee. " a declarat Mirela Vescan, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește mai multe aici.

 

 


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: culori  farduri  gene  machiaj  Mirela Vescan  roz  sprancene 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel