Mesaje și urări de Anul Nou. Cele mai inspirate gânduri pe care să le transmiți celor dragi
De Revelion, cei dragi ție trebuie să știe ce înseamnă pentru tine, motiv pentru care nu trebuie să uiți să le trimiți și o urare.

Anul Nou bate la ușă și, pe lângă ținutele spectaculoase pe care trebuie să le pregătim pentru această seară importantă, mai trebuie să nu uităm să le transmitem celor dragi un gând bun și un mesaj din inimă. În acest sens, am selectat cele mai inspirate urări, astfel încât să te ajutăm să-ți exprimi toată căldura și iubirea față de apropiații tăi.

Mesaje și urări de Anul Nou

“La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… Sus paharul!”

“Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!”

„Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!”

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2023!”

“Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

„Deschide-ți inimă în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să îți pătrundă în suflet, pășește cu speranța și încredere și nu uită că cineva se va gândi în miez de noapte la ține și îți va dori toată fericirea din lume! Un an nou fericit! La mulți ani 2023!”

Urări pe care să le faci de Revelion, celor dragi

„Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!”

„La mulți ani pentru cea mai minunată familie din lume. Sunt atât de recunoscător/recunoscătoare că vă am în viața mea! Fie ca acest an să fie cel mai bun pentru noi toți!”

“Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

„Iată că a sosit și Anul Nou. Cea mai deosebită și strălucitoare sărbătoare din toate! Fii și tu precum o stea, strălucește continuu și fii mereu sus. Fii un exemplu pentru cei care vor să obțină ceea ce ai și tu.”

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2023!”

„Vă doresc să vă bucuraţi de fiecare zi şi să aveţi parte de o sănătate de fier! La mulţi ani!”

„Noul an să te surprindă cu clipe frumoase trăite alături de cei dragi și să-ți aducă liniștea sufletească de care ai nevoie. La mulți ani! Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani! Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!”

„Un nou an vine cu noi obiective. Fie ca 2023 să se dovedească a fi un an de succes în viața dumneavoastră! Cerul este limita. La mulţi ani!”
  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 31 dec 2022, 14:14

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca

Îți pare cunoscut? Totul despre Rich Wilde

În lumea jocurilor de cazino online, un nume care s-a...