Mihai Voropchievici, cele trei trăsături ale unui psihopat. Aspectele care îl dau de gol la prima vedere
Data publicării:
Mihai Voropchievici a spus cum recunoști un psihopat și care sunt cele trei trăsături care îl dau de gol.

Mihai Voropchievici a spus care sunt cele trei trăsături ale unui psihopat, pe care le putem observa singuri, în viața de zi cu zi, potrivit fanatik.ro.

Machiavelismul

Cei care sunt psihopați sunt, în generali, machiavelici. Machiaveliștii sunt duplicitari, vicleni și manipulatori. Prioritățile lor sunt puterea, banii, câștigurile. Nu vor să respecte regulile sociale. Manipulează lumea fără ca altul să își dea seama, cu scopul obținerii unei promovări, unor câștiguri sau, de multe ori, manipulează cu scopul ca ei să se distreze.

Fac tot felul de glume proaste, nelalocul lor și se amuză. Au și tendința de a zâmbi sarcastic. Fac fapte rele prin înșelăciune, lingușire sau chiar prin agresiune. De multe ori se dau niște persoane slabe, care au nevoie de ajutor și se joacă cu emoțiile și comportamentul altora.

Sunt plăcuți la chip și arată interes și compasiune, dar pe timp scurt. La ei, toată compasiunea și interesul pentru supărarea altora durează cel mult un minut sau până obțin ce vor. Niciodată nu le va păsa de suferința celor din jur și de ceilalți.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 11 - 17 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor avea parte de câștiguri financiare

Lipsa empatiei și a conștiinței

Cei cărora le lipsește empatia nu îi tratează pe alții așa cum ar vrea să fie ei tratați. Nu au emoții, nu au remușcări, nu au simpatie, milă nici atât. Trec rapid de la o stare calmă la agresiune și chiar violență. Sunt impulsivi.

Preferă sexul ocazional și se comportă periculos și riscant în societate. Ăștia ar fi unii dintre cei mai periculoși, mai ales în postura de agresori sexual.

Te-ar putea interesa și: Topul zodiilor care preferă singurătatea. Mihai Voropchievici: „El este cel mai dificil dintre toți din zodiac”

Narcisismul

Narcisistul manifestă egoism și aroganță. Își supraestimează calitățile și realizările. El se crede perfect. Privește în oglindă și spune că nu e nimeni mai frumos și mai deștept ca el. Își proiectează defectele sale asupra altor persoane. Demonstrează că are lipsă de inteligență, iar foarte mulți din narcisiști au un IQ foarte scăzut sau cum zic mulți… sunt niște proști.

Narcisiștii mai vor complimente, să fie ridicați în slăvi. Cu toate astea, au lipsa stimei de sine, căci nu acceptă critica. Își descurajează în permanență partenerii, colegii, chiar și familia. Se află într-un război permanent cu ceilalți. Nu au relații satisfăcătoare. O mică insultă dacă primesc, iau foc și devin violenți. Caută poziții de putere în permanență.

Un narcisist va căuta întotdeauna să dețină autoritatea asupra celor din jurul lui. Însă nu toți narcisiștii pot fi neapărat psihopați, dar cu caracteristicile primelor trăsături pot fi trecuți în categoria psihopaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO




pixel