Mirela Vescan şi Thea Haimovitz anunță previziunile de beauty pentru 2024: „Dacă aveți sticle de parfum, atunci păstrați-le!” / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Mirela Vescan şi Thea Haimovitz au dezvăluit în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer care sunt previziunile de beauty pentru 2024.

Anul 2024 aduce o serie de previziuni îndrăznețe în beauty. În cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, Mirela Vescan şi Thea Haimovitz au dezvăluit  care sunt acestea.

Culoarea anului 2024 este Peach Fuzz

Peach Fuzz a fost aleasă de institutul „Pantone” și simbolizează nuanța acestui an. Pantone descrie nuanța de portocaliu-roz ca fiind blândă, caldă și confortabilă, subtil senzuală și emoționantă. În cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, Mirela Vescan a explicat  că această culoare va străluci în timpul verii pe pielea bronzată.

„Balsamul de buze rămâne prezent. Vorbim de lucruri personalizate și de culoare. Culoarea anului este Peach Fuzz, un piersiciu, o culoare care este greu să o folosești. Este sofisticată. Ea susține trendul no makeup, dar asta nu înseamnă că nu se poartă machiajul, ci că machiajul este foarte simplu, foarte sofisticat, care evidențiază frumusețea autentică și îngrijirea autentică. Nu excludem machiajul.

Este un trend care urmează să se așeze prin primăvară. Până atunci ne mai gândim ce facem cu această culoare, că este greu de adaptat. Cred că la vară, pe pielea bronzată, culoarea asta de piersiciu va arătă bine”, a spus Mirela Vescan, în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer.

Citește și: Mirela Vescan şi Thea Haimovitz dezvăluie tendinţele anului 2024 pentru machiaj, manichiură și coafură. Ce se poartă anul viitor / EXCLUSIV
 
Longevitatea pielii

De asemenea, îngrijirea pielii la orice vârstă devine un trend global în 2024, potrivit Mirelela Vescan.

„Orice piele are nevoie de îngrijire. La nivel mondial este un trend, pe cale să se lanseze: îngrijirea pielii la orice vârstă, pentru a-i asigura longevitatea. Pielea trebuie să nu aibă viață separată, atunci când apuci pielea, ea trebuie să-și revină înapoi pe mușchi sau pe stratul de grăsime”, a precizat Mirela Vescan.

„Da, nu trebuie să rămâi cu ea adunată, pentru că dacă al doilea strat pielii nu mai are înăuntru colagen și elastină. Ea deja este îmbătrânită și poți vedea o piele care nu are nici măcar riduri. Când o pielea este îmbătrânită, pielea nu mai are longevitate”, a completat Thea Haimovitz.

Parfumuri cu ambalaj reciclat

Mirela Vescan a precizat că în acest an, va exista o propunere ca sticlele de parfum să fie din ambalaj reciclat.

„Cred că este o cheltuială mare să faci o sticlă de parfum. Dacă aveți sticle de parfum, atunci păstrați-le! Pentru crearea lor se consumă energie, foarte multă imaginație și până la urmă aruncăm sticla și e luăm alta. Se pare că va veni o propunere cu aceste sticle vegane”, a adăugat Mirela Vescan.

Formule concentrate

„Esență tare în sticlă mică. S-a reușit obținerea unor molecule foarte mici, de colagen, de acid hialuronic. Se vor căuta și se vor lansa creme concentrate, care să amplifice efectul pe care-l poate avea o cremă normală. Concentrat înseamnă să fie cu mult produs, moleculă mică și să intre rapid în piele și să facă ce face un ser sau o cremă”, a declarat Mirela Vescan.

Frumusețe condusă de wellness

„Wellness este o stare de spirit generală. Dacă ai chef de ceva, atunci ai o stare bună, dacă nu, atunci se simte imediat. Se reflectă de la minte, trup și suflet. Când vorbim despre previziune de beauty este că felul în care mie îmi stă bine, felul în care eu mă simt bine, acest lucru va da tonul. Eu cred că asta este o previziune care poate să fie pusă pe anul 2024, dar și pe 2025”, a precizat Thea Haimovitz.

Alte previziuni de beauty de pentru 2024:

- Anti wellness

- Produse multifuncționale

- Îngrijirea pielii masculine

- Machiajul infuzat

- Produse de frumusețe cu ciuperci


 
Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel