Motivul pentru care să îți pui folie de aluminiu pe față. Are efecte INCREDIBILE
Data publicării:
Deși mulți folosesc adesea folia de aluminiu doar pentru a acoperi alimentele, o poți folosi pentru multe alte lucruri.  

Folia de aluminiu este incredibil de versatilă. Cu ajutorul foliei de aluminiu îți poți ondula cu ușurință părul, îți poți curăța grătarul și chiar călca cu ea. În plus, folia este foarte utilă și pentru depozitarea alimentelor. Dar știați că folosirea foliei de aluminiu pe corp poate fi chiar soluția pentru multe afecțiuni fizice? Iată câteva dintre acestea: 

Combaterea oboselii

Chiar dacă probabil că nu te-ai aștepta, folia de aluminiu poate fi un remediu miraculos pentru oboseală. Folia de aluminiu este folosită în acest scop de ani de zile și este extrem de eficientă. În plus, necesită foarte puțin efort și fără un buget enorm. Tot ce ai nevoie este o rolă de folie de aluminiu și un congelator, potrivit tips-and-tricks.co

Te întrebi cum să folosești folia de aluminiu pentru a combate oboseala? Asta e ceea ce trebuie să faci: 


Rupeți câteva fâșii de folie de aluminiu. Asigurați-vă că benzile au aceeași lungime ca și fața dumneavoastră. Puneți benzile de folie de aluminiu în congelator înainte de a merge la culcare. Te trezești dimineața obosită și cu pungi grele sub ochi? Atunci scoateți benzile de folie de aluminiu din congelator și puneți-le pe față.

Efectul de răcire

După ce ați pus benzile reci de folie de aluminiu pe față, veți arăta mult mai puțin obosit. Efectul de răcire al foliei de aluminiu va reduce umflarea feței și, dintr-o dată, veți părea mult mai puțin somnoroasă. Și asta nu e tot: cel mai probabil vă veți simți, de asemenea, mult mai în formă. Merită să încercați, nu-i așa?

Alte utilizări ale foliei de aluminiu:

Folia de aluminiu tratează durerile musculare și articulare- Înfășurând zona dureroasă cu folie de aluminiu, partea dureroasă devine din ce în ce mai puțin dureroasă. Asigurați-vă că înfășurați bine zona afectată și păstrați-o  cel puțin 12 ore. Puteți repeta acest tratament timp de 10 până la 12 zile. Ar trebui să faceți o pauză timp de șapte zile și să faceți din nou tratamentul până scăpați de durere.

Folia de aluminiu ajută la calmarea arsurilor- În timpul aventurilor noastre de gătit, uneori ne ardem și știm cu toții că acest lucru este cu adevărat dureros. Din fericire, avem folie de aluminiu în bucătarie care ne poate ajuta. Înainte de a înfășura zona arsă cu folie, asigurați-vă că rana este sterilizată și acoperită cu tifon. Lasă  zona înfășurată până când durerea dispare.

Folia de aluminiu ajută la tratarea simptomelor de răceli și gripă- Deși facem tot ce putem pentru a nu ne îmbolnăvi, virusul este  greu de evitat, mai ales în anumite anotimpuri în care toată lumea pare să se îmbolnăvească. În nefericitul caz în care contactați un virus  sau ajungeți să aveți gripă, tot ce trebuie să faceți este să obțineți un bandaj din folia de aluminiu. Înfășurați-vă picioarele în șase până la șapte straturi de folie și plasate alternativ și păstrați-le pe cel puțin o oră. Faceți acest lucru la fiecare 2 ore, de până la trei ori.

Citește continuarea AICI

 

 

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: beneficii  fata  folie aluminiu  trub 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel