„Andreea Esca joacă un rol”. Lucian Mîndruță nu s-a abținut și a vorbit fără rețineri despre colega sa de breaslă / Video
Coaja de ou este compusă din peste 90% calciu, conține și alte minerale precum fier, magneziu, zinc, cupru și fosfor. Chiar și stratul subțire numit membrană conține elastină, aminoacizi, colagen și acid hialuronic, ideal pentru tenul tău.
Pentru o utilizare mai sigură și mai ușoară, experții recomandă să fierbeți cojile timp de 5 minute pentru a elimina eventualele bacterii și apoi să le lăsați să se usuce pe un prosop, cârpă sau șervețel curat. Pentru a ușura procesul de măcinare, acestea pot fi introduse la cuptor la o temperatură de 180°C timp de zece minute.
Când vă spălați rufele puteți pune cojile în mașina de spălat sau puteți adăuga pulberea în detergent. Este un înălbitor natural care va ajuta la eliminarea murdăriei rufelor albe și ca acestea să-și revină la intensitatea culorii sale.
Dacă oalele și tigăile tale au pete și reziduuri încăpățânate care par să nu se desprindă niciodată, cojile de ouă sunt opțiunea ideală. Trebuie doar să măcinați bine câteva coji, apoi să le amestecați cu puțină apă și săpun de vase. Când aveți soluția dumneavoastră bine amestecată, ia puțin cu un burete și curăță-ți vasele, bucătăria și chiar gresia de var.
Citește continuarea pe STIRI DIASPORA
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: coji ouă trucuri
Iată ce-ți rezervă astrele...
Cu toții credem că vom fi...
Deși este o prezență obișnuită...