Semnificația zilei: 3 noiembrie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Trebuie să ne adunăm din punct de vedere sentimental”
Data publicării:
Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 3 noiembrie 2022. 

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 3 noiembrie 2022.

Semnificația zilei - 3 noiembrie 2022

„Este o zi în care, împreună cu ceilalți, o să dăm roade mult mai mari, în care ar fi bine să nu abordăm atât de multă încredere chiar tuturor oamenilor și trebuie să ne adunăm mai mult din punct de vedere sentimental” ,  a declarat Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola. 

Vibrația zilei

„O zi in care primim mesaje. Atenție la descifrarea lor. Zodia impactata astăzi este Tigru. Nativii Șobolan, Dragon și Sarpe protejați. Zodiile Maimuța, Tigru și Mistreț se pot simți nedreptățiți. ”, a scris Nicoleta Ghiriș pe instagram.

 

HOROSCOP CHINEZESC - Noiembrie 2022

Nicoleta Ghiris a fost invitată în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, unde a dezvăluit predicțiile astrologice pentru luna noiembrie 2022.

Șobolanul trebuie să aibă grijă la investiții! Poate avea parte de pierderi, deposedări și competiție. Nu este prea indicat să demareze noi proiecte în perioada ce urmează. Culorile pe care ar trebui să le adopte nativul șobolan sunt violetul și albastrul, iar ajutorul lor vine luna aceasta din partea dragonului și maimuței.

Bivolii trebuie să aibă grijă la accidentări! Luna aceasta aduce un pericol sporit de accidentare a membrelor pentru nativii bivol, de aceea ei nu trebuie să riște și să se aventureze în activități periculoase. De asemenea, bivolii pot pierde susținerea cuiva relativ apropiat luna aceasta. Culorile pe care trebuie să le adopte nativul bivol sunt cele metalice, alb sau gri, iar ajutorul va veni din partea nativilor șarpe.

Tigrul are șanse mari să aibă o lună favorabilă, datorită energiei lunare, întrucât ei sunt prieteni secreți cu mistrețul. Atenție, însă, la activitățile desfășurate care pot duce la un eșec sau la accidente. Atenție la condus! Culorile benefice sunt cele metalice. Nativii cal sunt cei care vor sări în ajutor în perioada următoare.

Iepurele are parte de o energie benefică de multiplicare! Totuși, ar trebui să aibă grijă la sănătate și să meargă periodic la analize. Culorile dominante sunt crem, bej, maro și galben, iar prietenul lor secret este nativul capră.

Dragonul poate înregistra câștiguri financiare considerabile! Luna noiembrie este o lună favorabilă în special pentru nativii dragon care activează în domeniul politic, dar nu numai. Culorile potrivite luna aceasta sunt albastru, negru și violet. Dragonii pot cere ajutor de la nativii maimuță.

Șarpele va avea parte de câștiguri care se pot risipi foarte ușor și va resimți o energie mai diminuată! Poate apărea oportunitatea îmbunătățirii unor parteneriate de afaceri. Nicoleta Ghiriș recomandă culorile de apă, albastru, negru și violet. Nativul cocoș este cel care îi va susține pe nativii șerpi.

Citește continuarea AICI

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului:   nicoleta ghiris  semnificatia zilei 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel