Sfaturi de îngrijire a pielii înainte de nuntă pe care viitoarele mirese le pot face acasă
Data publicării:
Nunta este acea zi din viața unei fete în care vrea să arate cât mai bine. Este cea mai specială și mai importantă zi din viața ei. O mireasă vrea să arate frumos și să iasă în evidență, cu o rochie uimitoare și un machiaj superb. Dar odată cu machiajul există anumite sfaturi de îngrijire a pielii pe care fiecare viitoare mireasă ar trebui să le urmeze acasă, astfel încât fața ei să strălucească în mod natural.

Iată o listă de lucruri pe care o viitoare mireasă ar trebui să înceapă să le urmeze acasă, chiar înainte de ziua nunții, astfel încât pielea ei să fie perfectă.

Începeți o dietă sănătoasă

În primul rând, fața ta reflectă ceea ce mănânci. Dacă ești adepta mâncării prea grase, atunci coșurile continuă să apară pe față, așa că începe cu o dietă sănătoasă. Încearcă să incluzi în dieta ta legume verzi și fructe. Și încearcă să eviți pe cât posibil alimentele procesate. Alimentele procesate au mult zahăr, ceea ce ajută la apariția coșurilor. Mănâncă o dietă echilibrată și vei începe să vezi rezultate în doar o perioadă scurtă de timp. În acest fel vei arăta în formă și strălucitoare, în cea mai importantă zi a ta.

Aplicați mască pe față o dată pe săptămână

În zilele noastre, există multă poluare, iar poluarea dăunează majoritar pielii. Machiajul nu face decât să ascundă pigmentarea și aspectul tern, dar dacă îți dorești o piele impecabilă și sănătoasă, încearcă să aplici masca o dată pe săptămână. Măștile de față făcute în casă funcționează ca un miracol și pot fi preparate doar cu ingrediente din bucătărie. Așadar, încearcă să aplici în fiecare săptămână o mască pentru ca pielea să se repare și să înceapă să strălucească, iar tu să strălucești în ziua nunții.

Aport de 2-3 litri de apă

Apa funcționează ca un miracol. În programul nostru încărcat, de obicei nu observăm, dar aportul nostru de apă este foarte mic. O cantitate bună de aport de apă poate vindeca o mulțime de probleme din corpul nostru și funcționează ca o minune pentru piele. Așadar, fă-ți un obicei din a bea cel puțin 2-3 litri de apă în fiecare zi, astfel încât fața ta să strălucească și să strălucească în ziua nunții tale.

Îmbunătățește-ți ciclul de somn

Somnul este o parte importantă a rutinei tale zilnice. Dacă dormiți în mod corespunzător, atunci totul în corpul dumneavoastră va funcționa perfect. Înainte de ziua nunții, dormi cel puțin 6-7 ore, astfel încât cearcănele să se vindece. Un somn adecvat va face ca pielea ta să se simtă proaspătă și nicio pigmentare nu se va reflecta pe fața ta.

Masajul

Masajele sunt cel mai simplu mod de a vă relaxa în cel mai satisfăcător mod. Masajul ajută la atenuarea tuturor durerilor din articulații și oferă o senzație de prospețime fără durere. Înainte de căsătorie, masajul va face minuni. Încercați să vă faceți masaje faciale la domiciliu o dată pe săptămână și veți începe să observați schimbarea în pielea dumneavoastră foarte curând. Masajul vă va ajuta pielea să respire și să elimine toate tensiunile. Vei observa beneficiul masajului pe termen lung, când în ziua nunții pielea ta va străluci și se va simți proaspătă, potrivit timesofindia.com

Acestea sunt sfaturile pe care o viitoare mireasă ar trebui să le urmeze cu religiozitate, astfel încât să poată avea un aspect perfect în ziua nunții sale. Acest lucru o va ajuta pe viitoarea mireasă, să își pregătească pielea pentru toate machiajele și funcțiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: ingrijire  mireasa  nunta 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel