Pastila de FRUMUSEȚE. Make-up Artist: "Întotdeauna trebuie să avem grijă cum alegem fondul de ten"
Data publicării:
Roxana Maxim, make-up artist, oferă câteva trucuri de make-up, care îți pot fi folositoare.

Toate fetele vor să obțină un look fresh, îngrijit, care să fie gata în doar câteva minute. Există câțiva pași simpli, pe care make-up artiștii îi recomandă să îi îndeplinim, înainte să ieșim din casă.

"Dacă avem la dispoziție doar 10-15 minute pentru make-up, adică un timp relativ scurt, ne concentrăm atenția pe ten. Un ten luminos și fără imperfecțiuni va face cât jumătate din machiajul nostru. Deci, începem cu hidratarea. După ce crema a intrat în piele, aplicăm fondul de ten cu ajutorul unui burețel, este cea mai simplă și cea mai rapidă formă de a aplica fondul de ten, fără a lăsa pete. Urmează anticearcănul și fixăm bine zona de sub ochi cu puțină pudră. După, conturăm un pic fața și, cu același produs, putem să facem o mică umbră ochilor, pentru efect de mărire. Aplicăm mascara, alege și o mascara de sprâncene, le pieptănăm, astfel încât să arate aranjate. Aplicăm un ruj și ești gata de plecare", a declarat Roxana Maxim, make-up artist, pentru Spectacola.

Cum ascundem micile imperfecțiuni?

"Imperfecțiunile neplăcute le ascundem cu ajutorul unui corector. Urmează aplicarea unui fond de ten, care va ajuta să uniformizăm culoarea tenului și să ascundem micile imperfecțiuni, pe care toate le avem", a continuat Roxana.

Pașii pentru a obține un machiaj reușit

Roxana a vorbit și despre pașii pe care trebuie să îi respectăm, când începem să ne machiem.

"Pentru un machiaj reușit, începem cu demachierea tenului. Hidratăm foarte bine tenul iar, apoi, în funcție de preferințe. Eu recomand începerea machiajului cu zona ochilor, apoi ne ocupă de ten. Îmi place asta, pentru că așa tenul meu rămâne curat, fără urme de fard. După ce terminăm, fixăm totul cu pudră, ca machiajul să capete rezistență. Un creion de buze va face întotdeauna ca machiajul buzelor să fie mai rezistent și o să le dea un plus de volum", a continuat make-up artista.

"Întotdeauna trebuie să avem grijă cum alegem fondul de ten"

"Cele mai grave și frecvente greșeli, pe care eu le văd, sunt alegerea nuanței fondului de ten, total greșită, adică mult mai închisă sau deschisă. Întotdeauna trebuie să avem grijă cum alegem nuanța fondului de ten și, ca un mic sfat, puteți combina două tipuri de fond de ten, pentru a ajunge exact la nuanța tenului tău", a mai spus Roxana.

Machiajul trebuie ales după forma feței

"Machiajul trebuie ales în funcție de tipul feței. Clar că o față mai ascuțită nu o să aibă un machiaj foarte grafic, cu un eyeliner  foarte pronunțat. O să încercăm să îndulcim trăsăturile feței. Asta înseamnă că o să mergem pe un blending frumos, pe  ceva mai rotunjit, pentru a egala puțin și a aduce fața spre un aspect oval, care e considerată forma de față perfectă", a încheiat make-up artista.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: machiaj  makeup  sfaturi  trucuri 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel