Spălatul pe față, ce nu ai știut până acum. Trucul de 10 secunde pe care l-ai omis mereu
Spălatul pe față face parte din rutina zilnică, dar sigur nu știai de un truc de 10 secunde care îți schimbă aspectul pielii.

Spălatul pe față este absolut firesc și necesar. Dar, cu siguranță nu ați știut de sasul de 10 secunde care vă lipsește în rutină de spălare a feței. Acesta vă va face serurile să funcționeze și mai bine și să obțineți un ten radiant.

Spălarea feței înseamnă mai mult decât curățare. Este vorba despre pregătirea pielii pentru următorii pași ai rutinei tale, astfel încât restul produselor tale să aibă cel mai bun mediu pentru a-și face treaba. Și, potrivit lui Todd Davidson, director de educație, există un truc ușor care vă poate ajuta produsele să se scufunde mai adânc, potrivit Well and Good.

Spălatul pe față și trucul de 10 secunde

Tot ce trebuie să faci este să pui un prosop cald pe față timp de câteva secunde înainte de a-ți șterge demachiantul. Acest lucru îți va deschide porii pentru a-i pregăti pentru activităţile care vor veni.

"Este un pas adesea omis, dar esențial, simplu pentru a obține o piele radiantă. Când porii tăi sunt deschiși, ei sunt gata să profite de beneficiile următorului pas din rutina ta de îngrijire a pielii", spune Davidson.

Acest lucru este perfect pentru orice produse pe care le-ar aplica în mod regulat pe pielea umedă. Dacă foloseşti un toner sau o esenţă hidratantă, o poţi pune după pasul de 10 secunde. Același lucru este valabil și pentru serurile hidratante, cremele hidratante sau uleiuri. Dacă doriți să utilizați ingrediente active, cum ar fi retinolul sau acidul glicolic, puteți deschide în continuare porii cu trucul prosopului, dar asigurați-vă că fața este complet uscată înainte de a le aplica, deoarece funcționează cel mai bine pe pielea uscată.

Pentru cele mai bune rezultate, Davidson recomandă utilizarea unui prosop obișnuit sau a unei pânze de muselină.

"Pur și simplu saturați pânza de muselină cu apă din robinet care este caldă, dar nu prea fierbinte la atingere. Apoi, stoarceți-l bine pentru a elimina excesul de apă. Vă recomandăm mai întâi să așezați pânza de muselină pe întreaga față în timp ce demachiantul este încă pe piele și să țineți și să apăsați cu ambele mâini timp de 10 până la 15 secunde

Apoi, pliați pânza de muselină într-un pătrat pentru a îndepărta demachiantul în mișcări circulare mici, acordând o atenție suplimentară zonelor de congestie sau uscăciune de pe față", spune Davidson.

Citește continuarea pe dcmedical.ro

Data: 20 oct 2022, 14:10
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: ingrijire  spalat pe fata  truc 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...