Surogat de fond de ten, farduri lichide, cea mai bună pudră, geluri wow pentru sprâncene și multe altele, doar la Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz / video
Data actualizării:
Data publicării:
Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii Mi-Th influencer, la DC News, DC News TV și Spectacola, duminică, 20 noiembrie, de la ora 11.00.

Tendințele în zona de îngrijire și înfrumusețare sunt rezultatul cerințelor pieței, se fac sondaje în rândul publicului consumator, se completează chestionare, se fac focus-grupuri și se analizează rapoarte de vânzări. Practic și la obiect, toate aceste activități generează  tendințe. Publicul a decis: sunt la mare căutare ideile simple și confortabile de îngrijire personală, iar când vine vorba de modă și culoare sunt foarte bune propunerile marilor designeri ai lumii.

Tendințele în machiaj

Pe primul loc se află un surogat de fond de ten, multi-valent, un produs BB Cream sau CC cream, care oferă tenului culoare, o ușoară nivelare estetică și poate cel mai important... filtru de protecție solară, iată deci o conștiință trezită din somn, faptul că acest produs se află pe primul loc în preferințele publicului, pentru anul 2023, înseamnă că până la urmă oamenii au înțeles pericolul expunerii la soare.

Se vor purta fardurile corectoare lichide, sunt mai ușor de folosit, mai convenabile ca preț și mai ușor de acceptat. Pudra pulbere va fi vedeta sezonului următor, în locul celei compacte. Pudra pulbere sau "loose powder" este preferata make-up artiștilor, pentru că această meserie se pare că este în creștere, este cea mai aspirațională din lume, este generatoare de frumos și de fericire.

Marile rețele de socializare sunt pline de specialiști în machiaj, cam așa: milioane de amatori, editori, face-painteri, creatori digitali și make-up artiști. A folosi pudra pulbere înseamnă a trece un prag spre profesioniști.

Marea lansare, din această toamnă, în ceea ce privește machiajul sprâncenelor o reprezintă produsele 2 în 1, este vorba de noua generație revoluționară de geluri de stilizare și de tratament în același timp, sunt excelente și eficiente Pentru anul 2023, genele se anunță curbate, dese și definite, vor deveni don ce în ce mai căutate dispozitivele pentru coafarea genelor și mascarele complexe. Sunt deja voci, venite din partea medicilor oftalmologi și dermatologi, care condamnă exemplificat practica exagerată a aplicării genelor permanente fir-cu-fir. Cresc dioptriile din cauză că extensiile de gene exagerate invadează câmpul vizual, crește numărul pliurilor pleoapelor superioare pentru că genele aplicate sunt grele și nu în ultimul rând, igiena ochilor devine precară, se dezvoltă parazitul demodex între genele prost îngrijire, ne-demachiate.

Fardul de obraz tip cremă este ușor de folosit, emolient, oferă tenului un aspect proaspăt, este din ce în ce mai folosit și cerut de public, se anunță vânzări mari pe acest tip de produs în 2023.

După mai mult de 10 ani de supremație, rujurile din generația lichid-mat-rezistent cedează teren în fața unor produse mai lejere. O combinație inedită și modernă este amestecul de creion pentru buze cu balsam pentru buze.

Bronzing make-up care oferă feței expresie și mișcare rămâne pe poziții, este foarte cerut de public, foarte prezent pe rețelele de socializare și este foarte bine vândut în continuare.

În zona de cosmetică se anunță 3 produse vedetă: ceramidele, niacinamidele și o noutate absolută, un retinol cu diplomă - bakuchiol. Toate aceste ingrediente pot fi serum-uri cu diferite concentrații sau pot fi încorporate în creme pentru ten, sunt esențiale în tratamentele anti-îmbătrânire.

Suntem în secolul vitezei, răbdarea a devenit o raritate, publicul dorește să folosească produse cu efect rapid, mai ales când vine vorba de demachiere. Degeaba insistă specialiștii pe demachierea în 3 pași când publicul dorește doar unul, așa că apele micelare și produsele wash-cream sunt pe lista preferințelor în 2023.

Hair-stiliștii au propus deja un cuplu frumos ca tendință principală în 2023. Ca textură a părului avem două tendințe contrastante: aspect neted umed sau foarte creț. Acestea sunt propuneri, vom vedea cât de mult vor fi acceptate de public.

Revine manichiură tip French, iar cine dorește culoare pe unghii poate opta pentru una dintre cele mai surprinzătoare propuneri: verde oliv sau ocru dovleac. Unghiile aplicate rămân și ele în topul preferințelor pentru că se aplică rapid și ușor.

 

Youtube video image

Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: make up  Mirela Vescan  rujuri  tendinte machiaj 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”




pixel