Teoria celor TREI MARI iubiri în viață. TU la a câta ești acum?
Fiecare poveste de iubire pe care o trăim reprezintă o etapă din viața noastră precum o cheie prin care deschidem următoarea ușă, o modalitate prin care să ne pregătim pentru următorul pas. În această perioadă în care respirăm iubire prin toți porii odată cu intrarea lui Venus în Pești, vă prezentăm teoria celor trei iubiri.

Există o teorie comform căreia în viață ne întâlnim cu trei mari iubiri după cum precizează curiousmindmagazine.com aici.

Prima iubire este cea care ne face să acționăm impulsiv, să facem lucruri prostești. A doua este precum o luptă și scoate din noi atât ce este mai bun cât și ce este mai rău. În sfârșit, a treia iubire este cea care vine în mod natural și în care nu mai simțim nevoia să ne zbatem, ci doar să ne sprijinim reciproc.

Prima iubire

Romantică, dar și cu accente dramatice, trăiești cu senzația că ar putea dura o eternitate, e genul de iubire pentru care ai da orice ca să o păstrezi nici nu mai contează ce sacrificii se nasc în calea ei, ce principii se încalcă pentru ea, căci tu ești sigur(ă) că l-ai găsit pe El, că ai găsit-o pe Ea. Aceasta e iubirea care te face să te maturizezi.

A doua iubire

De data aceasta înveți mai multe despre tine, aproape că îți dai seama că prin ea ajungi să te cunoști mai bine pe tine însuți decât pe partenerul tău și îți dai seama că tu ai nevoie de altceva, ai nevoie să poți avea încredere în acel om, însă afli asta pe calea cea grea, deoarece e o iubire foarte dramatică. Îți spui mereu că va veni acel final fericit pe care îl tot aștepți, dar nu faci decât să o dai din rău în mai rău. Și asta se întâmplă până înțelegi că te afli într-un cerc vicios, într-o relație toxică ce te consumă.

Este o experiență care te face mai puternic, te aduce cu picioarele pe pământ și te face să îți dai seama că uneori iubirile mor.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 06 apr, 16:20

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...


Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV