Viorel Pop, previziuni pentru anul 2024. Cum va evolua situația conflictuală din lume și la ce schimbări să ne așteptăm
Data publicării:
Viorel Pop,bioenergoterapeut, a făcut o serie de previziuni pentru anul viitor.

Viorel Pop, bioenergoterapeut și clarvăzător, a fost invitat în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, acolo unde a făcut o serie de previziuni pentru anul viitor, anunțând ce ne așteaptă atât pe plan politic, cât și pe plan financiar. Astfel, chiar dacă nu este o perioadă foarte favorabilă pentru omenire, care va cunoaște în continuare haosul și diferite dezechilibre, bărbatul îndeamnă oamenii să nu mai amâne lucrurile pe care și le doresc să le facă și să ia imediat atitudine. 

„Oamenii trebuie să-și trăiască viața, dacă simt că vor să facă ceva, să facă. Să lase grijile, problemele. Dacă ai făcut ceva și te enervezi, deja ai produs un dezechilibru, un haos, subconștientul tău se luptă să găsească problema respectivă. Toate trec. În lume e urât tare, eu am spus-o mereu, atenție la vecini. Problema este alta, mi-e frică de frații noștri de peste Prut.”, a declarat Viorel Pop, bioenergoterapeut, în cadrul emisiunii de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO

„Sunt încercări de a ne atrage și pe noi în război”

Chiar dacă nu poate spune exact dacă România va fi sau nu implicată în vreun fel de conflict, Viorel Pop nu exclude posibilitatea ca țara noastră să aibă parte de provocări mari pe acest plan, în viitor. De asemenea, cât despre situația financiară, aceasta nu se va îmbunătăți deloc, anunță el. Scumpirile vor continua să le îngreuneze românilor traiul de pe o zi pe alta, iar carnea face parte din tipul alimentelor care vor resimți cele mai vizibile modificări de preț.

„Sunt încercări de a ne atrage și pe noi în război, trebuie să fim atenție la deciziile pe care le luăm. Nu are sens să spun, dar încă ne mai protejează Maica Domnului. Este deja o criză, dar în momentul de față se fabrică bani. La noi nu știu ce criză ar putea fi, pentru că irigații nu mai avem, n-am mai auzit pe nimeni să facă o seră, noi cumpărăm. O să se scumpească și mai mult carnea, urmează foarte multe scumpiri.”, a continuat acesta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Pe aceeași temă: Adam Stavarache, previziuni numerologice pentru 2024: „Se va întâmpla ceva foarte puternic”. Cea mai norocoasă zi de naștere / VIDEO

Viorel Pop, previziuni pentru anul 2024

Cât despre situația generală căreia va trebuie să-i facem față în mai puțin de două luni, clarvăzătorul nu are deloc vești bune. Acesta spune că ne așteaptă un an mai rău decât 2023, care deja a fost plin de conflicte și de scumpiri pe toate planurile, sărăcia fiind cuvântul care caracterizează situația economică a lui 2024, spune el. 

„S-ar putea să se destrame Uniunea, foarte multe state ar putea să vadă că nu are rost. 2024 va fi mai rău decât 2023, va simți lumea sărăcia, că nu sunt bani.”, a încheiat acesta.

VEZI și: Astrologul Minerva, previziuni pentru finalul anului 2023: „Suntem în pragul unei schimbări masive”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: 2024  previziuni  război  viorel pop 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitiv

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...