Viorel Pop, previziuni pentru anul 2024. Cum va evolua situația conflictuală din lume și la ce schimbări să ne așteptăm
Data publicării:
Viorel Pop,bioenergoterapeut, a făcut o serie de previziuni pentru anul viitor.

Viorel Pop, bioenergoterapeut și clarvăzător, a fost invitat în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, acolo unde a făcut o serie de previziuni pentru anul viitor, anunțând ce ne așteaptă atât pe plan politic, cât și pe plan financiar. Astfel, chiar dacă nu este o perioadă foarte favorabilă pentru omenire, care va cunoaște în continuare haosul și diferite dezechilibre, bărbatul îndeamnă oamenii să nu mai amâne lucrurile pe care și le doresc să le facă și să ia imediat atitudine. 

„Oamenii trebuie să-și trăiască viața, dacă simt că vor să facă ceva, să facă. Să lase grijile, problemele. Dacă ai făcut ceva și te enervezi, deja ai produs un dezechilibru, un haos, subconștientul tău se luptă să găsească problema respectivă. Toate trec. În lume e urât tare, eu am spus-o mereu, atenție la vecini. Problema este alta, mi-e frică de frații noștri de peste Prut.”, a declarat Viorel Pop, bioenergoterapeut, în cadrul emisiunii de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO

„Sunt încercări de a ne atrage și pe noi în război”

Chiar dacă nu poate spune exact dacă România va fi sau nu implicată în vreun fel de conflict, Viorel Pop nu exclude posibilitatea ca țara noastră să aibă parte de provocări mari pe acest plan, în viitor. De asemenea, cât despre situația financiară, aceasta nu se va îmbunătăți deloc, anunță el. Scumpirile vor continua să le îngreuneze românilor traiul de pe o zi pe alta, iar carnea face parte din tipul alimentelor care vor resimți cele mai vizibile modificări de preț.

„Sunt încercări de a ne atrage și pe noi în război, trebuie să fim atenție la deciziile pe care le luăm. Nu are sens să spun, dar încă ne mai protejează Maica Domnului. Este deja o criză, dar în momentul de față se fabrică bani. La noi nu știu ce criză ar putea fi, pentru că irigații nu mai avem, n-am mai auzit pe nimeni să facă o seră, noi cumpărăm. O să se scumpească și mai mult carnea, urmează foarte multe scumpiri.”, a continuat acesta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Pe aceeași temă: Adam Stavarache, previziuni numerologice pentru 2024: „Se va întâmpla ceva foarte puternic”. Cea mai norocoasă zi de naștere / VIDEO

Viorel Pop, previziuni pentru anul 2024

Cât despre situația generală căreia va trebuie să-i facem față în mai puțin de două luni, clarvăzătorul nu are deloc vești bune. Acesta spune că ne așteaptă un an mai rău decât 2023, care deja a fost plin de conflicte și de scumpiri pe toate planurile, sărăcia fiind cuvântul care caracterizează situația economică a lui 2024, spune el. 

„S-ar putea să se destrame Uniunea, foarte multe state ar putea să vadă că nu are rost. 2024 va fi mai rău decât 2023, va simți lumea sărăcia, că nu sunt bani.”, a încheiat acesta.

VEZI și: Astrologul Minerva, previziuni pentru finalul anului 2023: „Suntem în pragul unei schimbări masive”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: 2024  previziuni  război  viorel pop 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel