Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 
Data actualizării:
Data publicării:
Daiana, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a lansat acuzații grave la adresa lui Radu Vâlcan! Tânăra susține cu prezentatorul emisiunii s-ar fi luat de ea. Fosta iubită a lui Rareș a spus tot ce s-ar fi întâmplat în emisiune.

Daiana Prodan și Rareș Petre au fost unul dintre cele 6 cupluri de la Insula Iubirii sezonul 8 care și-au testat relația în Thailanda. Ea a fost cea care a luat decizia de a se supune celui mai greu test al fidelității, deoarece nu avea încredere în iubitul ei. Cei doi au trecut testul la Insula Iubirii și s-au întors împreună din Thailanda, însă, la scurt timp, relația lor s-a încheiat.

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV

Pe insulă, Daiana a fost deschisă, naturală și nu s-a apropiat de nicio ispită masculină. Cu toate acestea, concurenta s-a făcut remarcată pentru limbajul foarte colorat pe care l-a avut pe parcursul emisiunii, fapt ce l-ar fi deranjat extrem de rău pe prezentatorul emisiunii, care ar fi întrebat-o dacă părinții lui Rareș știu că ea în jură. Ea l-a acuzat pe prezentator că a fost răutăcios în special cu ea, în ciuda faptului că nu ar fi avut un comportament ofensator față de ceilalți concurenți.

Mai mult, Daiana susține că s-a simțit constant atacată de producție, pentru că nu s-a apropiat de nicio ispită masculină. De asemenea, ea a menționat că deciziile ei de a refuza anumite activități ar fi fost considerate o problemă, lucru care ar fi dus la intensificarea presiunii asupra ei. 

„Lasă-ne, frate, că așa suntem noi. Din orice trebuie să fie o dramă. M-a întrebat dacă părinții lui Rareș știu că eu înjur. Da, și tu înjuri, Radu. În emisiune a fost un pic rău, mai ales cu mine, având în vedere că nu am înjurat pe nimeni. Eram așa orbită de Rareș, că nu ma interesa de niciun băiat de acolo și cred că s-a văzut că nu eram atașată. Cred că asta a și fost problema pentru producție, am început să cred că au avut o problemă cu mine din cauza asta.

La date-ul când am început să plâng, nu am plâns de proastă, mă simțeam inconfortabil, nu voiam să-l călăresc pe ăla acolo. Îl cunoșteam de 2 zile. Când e vorba e alt bărbat și nu sunt obișnuită... La dream date, când au spus că putem refuza, eu m-am gândit că am tot refuzat și mi-au sărit în cap, că nu au mai văzut așa ceva. Dacă eu aș fi zis că nu vreau să mă duc, toată lumea știa că nu vreau dream date-ul ăla. Știau toți, cred că pentru mine a fost făcută faza asta. M-a întrebat Radu Vâlcan și nu știam ce să fac”, a mărturisit Daiana Prodan.

Te-ar putea interesa și: Maria de la Insula Iubirii l-a dat de gol pe Marcel. Fosta ispită îi scria în timp ce era cu iubita lângă el. Armina a răbufnit când a văzut mesajele

„Radu Vâlcan se lua de mine, că de ce vreau să merg la dream date dacă eu nu simt ceva. Nu au dat chestiile astea la televizor”

Situațiile tensionate ar fi culminat în momentul în care ar fi fost întrebată de Radu Vâlcan de ce își dorește să participe la anumite întâlniri, deși era într-o relație. 

„Radu Vâlcan se lua de mine, că de ce vreau să merg la dream date dacă eu nu simt ceva. Nu am știut că am venit la matrimoniale. Chiar am spus că sunt într-o relație și nu credeam că trebuie să mă duc dacă simt ceva. Nu au dat chestiile astea la televizor. De acolo mă atacau foarte mult, mai ales la bonfire.

A fost o chestie, m-au întrebat la o alegere de date dacă Rareș este sub papucul meu. Ce naiba mă ataci? Lasă-mă d**cu în pace. Am zis ceva? Rareș și-a format imaginea asta, că ar fi sub papucul meu, dar nu e așa. Din cauza asta am fost atacată mereu. La un moment dat aveam o frică, nu știam ce o să îmi mai zică”, a mai spus Daiana Prodan.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin

Captură video: YouTube/AntenaStars

Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Sursă foto: Freepik

Fructul bogat în proteine care crește masa muscular și ajută la întărirea oaselor

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Iuliana Tudor, gafă în direct la TV. L-a avut invitat în emisiune pe Petre Roman, dar nu a știut cine este: „Nu am putut să-i rostesc numele” / Video




pixel