Alin Simoiu, declarații controversate despre concurentele de la Insula Iubirii: „Niciuna dintre fete nu merită atenția mea”
Data actualizării:
Data publicării:
Alin Simoiu, ispita care a participat deja de două ori la „Insula Iubirii”, a dezvăluit motivul pentru care nu a rămas cu niciuna dintre concurente, dar și de unde a izbucnit cearta dintre el și Cornel, soțul Iustinei.

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate ispite de la „Insula Iubirii” este Alin Simoiu. Tânărul în vârstă de 30 de ani este antreprenor. După ce a fost plecat în Germania, unde a muncit ca să-și deschidă propria afacere, Alin a reușit să aibă nu una, ci trei business-uri. Are o flotă de mașini Uber, vinde autoturisme aduse din Germania și produse pentru agricultură. Ba chiar, acum și-a lansat propria colecție de haine.

Alin Simoiu și-a făcut debutul ca ispită la emisiunea „Insula Iubirii” anul trecut, în sezonul 7. Acum, în cel de-al optulea sezon, tânărul antreprenor a hotărât să se întoarcă și să facă noi cuceriri. 

Invitat în cadrul emisiunii  „Xtra Night Show”, Alin a dezvăluit motivul pentru care nu a păstrat legătura cu niciuna dintre concurente. Întrebat de apropierea pe care a avut-o cu Iustina, ispita a mărturisit că s-ar fi așteptat să rămână în relații bune cu aceasta după finalizarea reality-show-ului, așa cum s-a întâmplat și cu fetele din sezonul trecut. Cu toate acestea, se pare că soțul concurentei, Cornel, nu ar fi fost de acord ca Iustina să păstreze legătura cu Alin și a încercat să o țină departe de el. Alin Simoiu a precizat că nu și-a dorit o relație cu Iustina, nici măcar una de prietenie și a realizat, după ce s-a terminat emisiunea, că niciuna dintre concurente nu merită atenția lui.

„Niciuna dintre fete nu merită atenția”

„Am crezut că va fi o legătură destul de ok, așa cum a rămas și cu Bianca din sezonul trecut, dar se pare că nu prea a fost de acord cu asta (Cornel nu ar fi fost de acord ca Iustina să păstreze legătură cu el după emisiune). Ba mai mult, e destul de răutăcios Cornel. Nu mi-aș fi dorit niciun fel de relație cu Iustina, nici măcar prieteni. Cred că am rămas cu un gust amar legat de ce s-a întâmplat acolo cu privire la Iustina. Am sesizat, pe parcursul emisiunii, că niciuna dintre fete nu merită atenția, după ce s-a terminat emisiunea” a declarat Alin Simoiu, la „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Romeo și Claudiu de la Insula Iubirii s-au luat la bătaie chiar în mijlocul unui eveniment. Bodyguarzii au intervenit pentru a-i despărți

„Nu poate fi capabil să discutăm””

De asemenea, Alin Simoiu a vorbit și despre conflictul pe care îl are cu Cornel, soțul Iustinei. Ispita a mărturisit că i-a propus fostului concurent să se întâlnească și să lămurească situația, dar acesta a refuzat. Conform spuselor lui Alin, Cornel încă vorbește despre el pe live-urile de pe TikTok, dar nu vrea discute personal și să rezolve orice neînțelegere ar exista între ei.

„Asta i-am propus, măcar să ne întâlnim și să îmi spună cu ce anume l-am deranjat. O ține departe și pe Iustina, dar și el rămâne departe de a lămuri. Am văzut că a ieșit pe live-uri și vorbește de persoana mea, dar nu poate fi capabil să discutăm”, a adăugat ispita.

Te-ar putea interesa și: Denise Rifai, atac la adresa Andreei Esca! A acuzat-o de plagiat: „Înțeleg frustrarea ta...”

Pentru dovada de respect, grijă și compasiune față de Bianca, concurenta din sezonul 7 cu care a creat o conexiune, Alin Simoiu a câștigat inimile telespectatorilor, devenind astfel, unul dintre favoriți. 

Alin Simoiu locuiește în București și recunoaște că este un tip cuceritor. Ba chiar, acesta a recunoscut că a avut, la un moment dat, nici mai mult nici mai puțin de 7 relații în același timp. Tânărul este activ și pe rețelele sociale, unde a dezvăluit, de curând, noua sa afacere. Ispita și-a deschis o linie de haine pentru bărbați, având chiar și un site de unde cei interesați își pot achiziționa piesele vestimentare. Pe lângă acest nou business, Alin mai are și alte afaceri de succes. Are o flotă de mașini Uber, vinde autoturisme aduse din Germania și produse pentru agricultură.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș




pixel