Știri
Showbiz
Exclusiv
Lifestyle
Oracolul Vedetelor
Evenimente
Tehnologie
Actualitate
Politică
Economie
Social
Externe
Horoscop
Vremea
Sport
Vedete
Internațional
Sănătate
Diete
Rețete
Călătorii
Teatru - Operă
Cinematografie
Expoziții
Carte
Artă
Nonconformiste
Timisoara 2023
Telefoane mobile
Generația Web
Rețele sociale
Atacuri cibernetice
Retete - Pagina 6
Trucuri și rețete delicioase pentru masa de Revelion. Chef Joseph Hadad: „Cea mai bună versiune a preparatelor festive”
EXCLUSIV
Mirela Vaida, rețetă de ciorbă de perișoare: „Așa se mănâncă în zona Moldovei”. Este ideală de consumat după noaptea de Revelion
Carmen Brumă, rețetă de salată antimahmureală: „O puteți consuma a doua zi după o petrecere la care ați consumat mai mult alcool”
Cum să refolosești cozonacul rămas de la Crăciun. Chef Joseph Hadad, cele mai inspirate rețete: „Dacă ați tăiat cozonacul felii și nu s-au mâncat...”
Chef Joseph Hadad, rețete delicioase cu pește. Sunt excelente pentru masa de Revelion
Chef Joseph Hadad le propune...
Rețetă inedită pentru masa de Revelion: Ouă umplute cu somon
Această rețetă de ouă umplute cu somon este ideală...
Prăjiturile cu fructe pe care trebuie să le pui pe masa festivă. Chef Joseph Hadad: „Pentru a varia un pic deserturile”
Cum prepară chef Sorin Bontea sarmalele oltenești: „Anul acesta vreau să fac rețeta de sarmale a mamei”
Rețeta de cozonaci a Gabrielei Cristea. Prezentatoarea TV a dezvăluit secretul culinar: „Dacă se ard cumva cozonacii să pui deasupra...”
EXCLUSIV
Cum prepară Mirela Vaida sarmalele de Crăciun și câte ore le lasă la fiert. Ingredientele secrete folosite de prezentatoarea TV: „Pentru savoare”
Carmen Brumă, rețetă delicioasă de creveți. Care este secretul: „Să încercați, vor avea un gust foarte bun”
Chef Joseph Hadad, rețetă de pulpă de vită, pentru masa de Revelion. Modul de preparare inedit, pentru un rezultat spectaculos
Andreea Esca, rețetă specială de tartă cu mere și caramel. Modul de preparare inedit al prezentatoarei de la Pro TV
Cum alegi vinul potrivit pentru mâncare. Chef Joseph Hadad: „Nu orice variantă merge. Gustul său poate afecta preparatul”
Chef Joseph Hadad, cozonac atipic pentru Crăciun, cu ciocolată. Modul de preparare inedit al bucătarului
Carmen Brumă, rețetă rapidă pentru masa de prânz: „Una dintre salatele mele preferate”. Când trebuie adăugat usturoiul, pentru beneficii maxime
Sorin Bontea, rețetă de covrigi cu scorțișoară, pentru masa de Crăciun: „O combinație între cozonac și rulouri cu scorțișoară”
Carmen Brumă, idee de mic dejun rapid. Are foarte multă proteină, vitamina C și este pentru dietă
Chef Joseph Hadad, rețetă de pate de casă. Pasul important peste care nu trebuie să treci: „Dau un gust amar și sunt nesănătoase”
Chef Joseph Hadad, rețetă inedită de murături. Pot fi servite după doar 24 de ore și sunt extrem de crocante
Tava pe care trebuie să o alegi, când faci legume la cuptor. Greșeala pe care o fac mulți oameni: „Nu vor mai fi la fel de crocante”
Cum să obții cea mai bună fasole de post, pentru masa de 1 Decembrie. Chef Joseph Hadad, sfaturi și trucuri utile
Fasole cu ciolan afumat, după rețeta lui Radu Anton Roman. Preparatul vedetă de 1 Decembrie
Rețetă de turtă dulce de sărbători. Elwira, soția lui Mihai Petre, a dezvăluit secretul: „Am rețeta de la tata, el e specialistul” / Video
Chef Joseph Hadad, trucuri pentru cele mai bune legume la cuptor. Ingredientul care nu trebuie să-ți lipsească: „Va avea efect și asupra texturii”
Cum să curățăm portocalele și lămâile înainte de a le pune în deserturi. Sorin Susanu: ”Ajută foarte mult la eliminarea potențialilor microbi, bacterii”
Rețeta de ardei umpluți de post a lui Florin Dumitrescu. Ingredientele secrete folosite de bucătar: „Aici este tot gustul”
Rețetă delicioasă de ardei umpluți de post. Cătălin Scărlătescu, ingredientul secret care înlocuiește carnea. E plin de proteine
Cea mai simplă rețetă de post vine de la Cătălin Scărlătescu: Paste cu pesto de busuioc și rucola
Florin Dumitrescu, prăjitură cu mălai de post. Este pufoasă și extrem de aromată: „Și foarte gustoasă”
«
<
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
»